Meestele: viis märki, et sa oled hea partner

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

Kas sa oled mõnikord mõelnud sellele, kui hea abikaasa või elukaaslane sa oma kallimale oled? Mõned inimesed on lihtsalt paremad kaaslased kui teised, aga õnneks saab ennast arendada ja parandada ka suhete vallas. 

Suhted nõuavad teatud pingutust ja vahepeal võib tunduda, et üksi oleks palju lihtsam, aga koos on jällegi lõbusam. Kas sa tead, kuidas olla hea partner? BoldSky vahendab viis märki, mis näitavad naisele, et sa oled hea kaaslane.

  1. Sa ei proovi teda muuta. Sa aktsepteerid oma kaaslast ja ei juhi pidevalt tähelepanu tema vigadele. Loomulikult on sul õigus oma arvamusele, aga sa ei taha teda muuta.
  2. Sa ei anna hinnanguid. Inimestel on erinevaid omadusi ja mõnedega kaasnevad näiteks sellised sildid nagu «hea» ja «halb». Partnerina ei pea sa oma kaaslast ühtegi kategooriasse lahterdama, sest sa armastad teda.
  3. Sinu eesmärk on tema õnn. Sa tahad teha teda õnnelikuks ja see ei tähenda, et sinu soovid jääksid tahaplaanile. Loomulikult teed sa teatud asju ainult iseenda jaoks, aga su peamine eesmärk on teda naeratamas näha.
  4. Sa ei proovi kogu aeg vaidlusi võita. Sul ei ole ja peagi kogu aeg õigus olema. Sa lased ka temal vaidlusi võita.
  5. Sa oskad öelda «anna andeks». Keegi meist ei ole täiuslik. Kõige parem on oma vigu tunnistada ja nende eest vabandust paluda, kui see on vajalik. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles