Pulmakorraldajad paljastavad: kolm märki, et paar ei jää ilmselt kokku

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

See ei ole küll saladus, et pulmade planeerimine on üks stressirohkemaid ja kulukamaid tegevusi üldse. Pulmakorraldajad ütlevad, et see, kuidas paar keerulisel ajal hakkama saab, näitab üsna palju nende suhte kohta. 

Attn.com vahendab intervjuu kahe pulmakorraldajaga. Christy Matthews Texasest ja Cassandra Santor Los Angelesist ütlevad, et neil ei ole küll ametlikku statistikat selle kohta, kui paljud paarid pärast lahutasid, aga nad võivad öelda vähemalt kolm ohumärki, mis viitavad sellele, et suhtes on probleeme.

  1. Nad valivad erinevaid pooli. See tähendab seda, et tihti võtavad abikaasad otsuste langetamisel erineva poole, sest nende lähisugulased on soovitanud nii või teisiti teha. Tegelikult peaks paar olema üks meeskond, kes langetab otsuseid koos. Tihti on lihtsalt nii, et vanemad toetavad paari rahaliselt, mistõttu võib üks kaaslastest tunda kohustust täita vanemate soove. Olenemata sellest, peaks kõik otsused langetama ühiselt.
  2. Vanus. Teine asi, mis pulmakorraldajaid murelikuks teeb on see, kui paar on liiga noor. Kahekümnendate alguses abielluvad paarid peavad korraga silmitsi seisma täiskasvanuks saamisega ja ühise kooseluga. Mõnikord on paarid lihtsalt liiga eluvõõrad ja kogenematud ning ei tea, mida nad tegelikult teevad. Uuringute järgi lahutavad ligi 60 protsenti paare, kes on abiellunud kahekümnendate alguses.
  3. Pulmad saavad tähtsamaks kui suhe ise. Väga paljud paarid on enne pulmi nii suure stressi all, et nad ei pane enda ümber muud tähele. Pulmade planeerimine on ainuke asi, millega nad tegelevad ja ununeb faktor, et abielu ise on tegelikult palju tähtsam kui pulmapäev. Esiteks tuleks mõelda nii, et pulmad ei ole millegi lõpp, vaid algus, ja teiseks soovitavad pulmakorraldajad enne pulmi võtta vaba nädalavahetus ja lihtsalt lõõgastuda ning mitte rääkida pulmadest.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles