Mehed kannavad jälle tukka: on see tõesti trend või ajutine meeltesegadus?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jared Leto.
Jared Leto. Foto: TIMMS/XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Viimati, kui meestemoes olid popid tukaga soengud, oli üks kuulatumaid lugusid «Prodigy Firestarter» ja «The Rock» oli film, mitte superstaar. Möödunud aastakümnel on meeste otsmikud rohkem päikest saanud, sest mulletite asemel on maid vallutanud pompadour’id, kulupead ja kõiksugu taha kammitud soengud. 

Kui aga pilgud pöörata staaride ehk trendiloojate palgeile, hakkab silma, et tukk tahab jälle pildile pääseda. Justin Bieber, Jared Leto ja räppar Post Malone kannavad kõik mingit tuka variatsiooni, teatab CQ.

Justin Bieber.
Justin Bieber. Foto: ANDREW KELLY/Reuters/Scanpix

Üksikute staaride näitel võiks arvata, et see on juhuslik, kuid sama on rääkinud juba mõnda aega stilistid, kes on tuka esiletõusu meeste soengumoes juba varem ette ennustanud. Tegelikult ei ole see ka ime, sest taha kammitud soengud on domineerinud pikka aega ja moes käivad trendid ikka lainetena. Jääme huviga ootele, mehed!

Post Malone.
Post Malone. Foto: SPW / Splash News/ Vida Press
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles