Staar tunnistab ausalt: ma pole Kuldgloobustest saadik pead pesnud!

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brie Larson Kuldgloobuste galal
Brie Larson Kuldgloobuste galal Foto: Splash Photos / Vida Press

Pole häbiasi, kui iga päev oma pead ei pese ja et reedeks koosnevad su juuksed vaat et ainult kuivšampoonist. Pühapäeval pani meid Kuldgloobuste punasel vaibal näitlejanna Brie Larson oma imeliste kuldselt voogavate kiharatega ahhetama. Ning tõelisele ilukangelannale kohaselt ei häbene ta oma look’ist viimast võtta.

Kolmapäeval, kolm päeva pärast galal säramist, postitas staar Instagrami siira foto, mille allkiri tuleb tuttavana ette nii paljudele naistele – kes meist siis poleks peapesuga mõnikord venitanud. «Ma naeratan, sest ma pole oma pead alates Kuldgloobustest pesnud ja ma olen päris kindel, et suudan seda look’i veel mõned päevad välja kanda,» kirjutas Larson, lisades teemaviite #dirtyhairdontcare.

Arvestades, kui hea ta välja nägi, ei ole kahtlustki, et soeng peab kenasti vastu. Erinevad iluspetsialistid on korduvalt soovitanud mitte iga päev juukseid pesta, kuid nädal võib tõesti ehk olla liiga pikk aeg. Kui sa oled kõva föönitaja, on kuivšampoon oluline kuumakaitse ja ka Larsoni veatute kiharate saladuseks. Kuid juuste regulaarselt pesemine on siiski hügieeni seisukohalt oluline, tuletab meelde AOL Lifestyle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles