Rannakeha ettevalmistus, millesarnast sa pole varem näinud

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Aliaksei Verasovich/ Panther Media/ Scanpix

Kui sa oled naine ja kasutad internetti, siis oled ilmselt lugenud arvukalt pealkirju nippidest, kuidas saada täiuslikku bikiinikeha. Isegi kui sa neid artikleid ei ava, võib jääda mulje, et selleks tuleb teha midagi pöörast. Me oleme ausad ja otsekohesed ning ütleme, mida teha.

Lähed sa reisile või ujumiskeskusesse, loe neid Greatisti nõuandeid, kuidas oma rannakeha selleks ette valmistada. 

  1. Osta bikiinid, trikoo, tankiinid või mis iganes rannarõivad sulle meeldivad. Ei, tegelikult hoia raha kokku ja otsi sahtlinurgast välja ujukad, mis siiani vastu peavad. Kui tahad oma välimusele vunki juurde anda, saad seda teha põnevate patside ja kõrvarõngastega. 
  2. Võta riided seljast. Ja imetele oma peegelpilti.
  3. Tee oma kehakarvadega, mida iganes soovid. Ole sina ise. 
  4. Kanna nahale päikesekaitsekreemi. Nahavähiga ei ole mõtet riskida. 
  5. Pane valitud rannarõivad selga. Kui ostsid uue trikoo või bikiinid, siis ära unusta nende jalgevahelt kleepsu ära tõmmata. Kui seda pole, loputa pesu kraani all puhtaks, keegi teine võis neid poes selga proovida. 

Ja oledki valmis! Sa oled rannas, sul on keha, see ongi rannakeha. Nüüd on aeg veemõnusid nautida ja end hästi tunda. Ära lase end teistest häirida ja tee seda, mida sa tahtsid rannas või ujulas teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles