Treener paljastab, kuidas kaotada need viimased viis kilo

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tomas Anderson / PantherMedia / Scanpix

Hittsaate «The Biggest Loser» treener Tiffiny Hall selgitab, kuidas kaotada need viis viimast üleliigset kilo. 

Kuulsuste treener Tiffiny Hall, keda teatakse kõige paremini ameerika hittsaatest «The Biggest Loser», ütleb, et viimast viit kilo on kõige raskem, aga mitte võimatu kaalunumbrist kaotada, vahendab Daily Mail.

Esiteks soovitab ta vahetada oma hommikune latte rohelise mahla vastu. Toitumine mängib väga olulist rolli, aga sama tähtis on ka see, mida me joome. Erinevad kaloririkkad joogid võivad takistada kaalukaotust. «Idee on selles, et kaloreid tuleks sisse süüa, mitte juua,» ütleb Hall. Oma klientidele on ta esitanud väljakutse juua nädal aega ainult vett ja vaadata, mis siis juhtub.

Lisaks peaks tegema trenni, mis aitaks kaalukaotusele kaasa. Hall soovitab varjupoksi ja HIIT-treeningut, mis põletavad rasva. HIIT-treening on kõrge intensiivsusega intervalltreening, mis kestab lühikest aega, aga on väga tõhus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles