Melania Trump saab Valgesse Majja isikliku buduaari

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
U.S. President-elect Donald Trump and his wife Melania Trump arrive aboard a U.S. Air Force jet at Joint Base Andrews, Maryland, U.S. January 19, 2017. REUTERS/Jonathan Ernst     TPX IMAGES OF THE DAY
U.S. President-elect Donald Trump and his wife Melania Trump arrive aboard a U.S. Air Force jet at Joint Base Andrews, Maryland, U.S. January 19, 2017. REUTERS/Jonathan Ernst TPX IMAGES OF THE DAY Foto: JONATHAN ERNST/Reuters

Michelle Obamal oli oma aiamaa, kus köögivilju kasvatada, Eleanor Roosevelti võis leida spetsiaalselt temale tehtud köögis ja Melania Trump saab endale väidetavalt isikliku buduaari. 

Melania Trump saab Valgesse Majja isikliku buduaari ehk väikese toakese, kus ta väidetavalt hakkab veetma iga päev tund aega ja 15 minutit, vahendab Vogue.

Melania jumestaja Nicole Bryl ütleb, et see aeg on «segamatult keskendumiseks», et näeks iga päev kaunis välja. Me võime ainult ette kujutada, milline see ruum välja hakkab nägema. Välistada ei saa ka ainult kullast tuba, aga Bryl ütles hiljuti, et Melania Trump oli palunud, et toas oleks kõige parem valgustus.

Karta on, et ees on suuremaidki muudatusi kui ainult uus buduaariruum Valges Majas, aga loodame siis, et pärast hommikusi iluprotseduure on esimene leedi valmis ka kõvasti tööd tegema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles