15 seksisõpruse reeglit (2)

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitriy Shironosov / PantherMedia / Scanpix

Teatud elufaasis võib olla nii, et sa oled vallaline, tõsine suhe pole parasjagu midagi, mida sa otsid, kuid sul on üks hea sõber, kellega aeg-ajalt seksida. Kuidas seda aga komplikatsioonideta teha?

Kõigepealt peaksid sa muidugi olema kindel, et see on midagi, mida sa päriselt tahad. LovePanky abiga toome välja kõige olulisemad reeglid, millest seksisõpruse juures kinni pidada, et tagada rahuldustpakkuv suhe kõigile osapooltele.

1. Ära armu. Kõige kergem meeles pidada, aga ometi kõige olulisem. Samas ka kõige raskem, mida järgida.

2. Ole emotsionaalselt täiskasvanulik. Tee endale algusest peale selgeks, mis sorti suhtega on tegemist. Sel pole õnneliku lõppu, sel saab olla ainult rahuldav lõpp.

3. Pange reeglid paika. Kui tihedalt te helistate, kuidas üldse ühendust võtate? Kus te kohtute? Need reeglid ei pea olema jäigad, kuid te peaksite mõlemad püüdma neid järgida.

4. Ära nõuta tähelepanu, ära klammerdu. Ta pole sinu armsam, ära helista talle, et oma kehvast päevast rääkida, kui sul parasjagu paremat teha pole.

5. Hoidke seda saladuses. Pole vaja klatšijutte valla päästa, see asi on vaid teie kahe vahel.

6. Ära maga oma sõpradega samast seltskonnast. See on liiga riskantne ja teeb olemise kõigil ebamugavaks, kui teie afäär välja tuleb.

7. Ära ole liigselt entusiastlik. Jah, selline suhe on võimalik, aga ei tasu liigselt end õhinast kanda lasta.

8. Ärge minge kohtingule. See rikub teie suhte.

9. Hajuta oma tähelepanu. Vaata, et sul oleks keegi teine, kellega suhelda ja kellest huvituda, nii on väiksem tõenäosus seksisõpra armuda.

10. Ärge kohtuge liiga tihti. Pole vaja langeda liigselt isiklikesse detailidesse, te kohtute vaid seksiks. Kui te üksteisega ühendust võtate, siis on sel vaid üks eesmärk.

11. Väldi liiga hea sõbraga magamist. Kuigi teil võib olla kõva seksuaalne keemia, väldi temaga voodisse ronimist – see tõmbab sõprusele kriipsu peale.

12. Pea meeles, kuidas see lõppeb. Te lähete oma teed või siis tekib teie vahel afäär, samas kui kummalgi teist on tõsine suhe. Vali parem esimene variant.

13. Väldi kedagi, kellel juba on suhe. Oh, see võib olla erutav ja seksikas, aga see ei lõppe kunagi hästi.

14. Deidi vaimselt kellegi teisega. Ärge rääkige omavahel isiklikust elust ja ole ka oma peas veendunud, et nii nagu sinul, on ka temal keegi, kellest ta on isiklikul tasandil rohkem huvitatud kui sinust.

15. Olge ausad. Kui sa hakkad oma seksisõpra armuma või sulle tundub, et asjad libisevad käest, on su sõber väärt tõde kuulma, et te saaksite koos otsustada, mis edasi saab.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles