Mida tähendab lesbide jaoks seks?

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jan Mika / PantherMedia / Scanpix

Kui küsida lesbide käest, kuidas nad defineerivad seksi, on vastuseid seinast seina.

Just seda tegi Elite Daily selle video tarbeks ning selgub, et lesbiseksi võib võrrelda lisanditega jäätise valmistamisega. Niisiis, selgitame, mida tähendab seks lesbide jaoks ja kasutame selleks metafoorina jäätist.

Mõnele lesbile meeldib, kui jäätist süües on lisandeid võimalikult palju – siirup, nonparellid, šokolaad, kirsid... Teised aga eelistavad lihtsat koorejäätist.

Mõned heteroseksuaalsed inimesed arvavad, et tegemist pole «jäätisega», kui sinna pole lisatud banaani. See pole tõsi, banaanile leidub palju suurepäraseid alternatiive – neid leiab poest. Banaanikujulised kommid võivad olla pärisbanaaniga sarnased, kuid see pole sama asi. («Otse öeldes – ma ei vaja riista. Ja dildo ei ole sama, mis on riist,» ütleb saatejuht.)

Mõnikord pole ka tarvis kunstlikku banaani ning sa tahad jäätisesse lihtsalt lusikaga sukelduda – ära kunagi alahinda, kui sügavale saad lusika suruda... Kuid vahel pole üldse lisavahendeid vaja ning jäätist meeldib süüa meile siis kõige intiimsemal viisil – keelega. Jäätisel on mitmeid eri maitseid ning lesbidele meeldivad need kõik.

Kõige olulisem reegel lesbiseksis on aga see – kõik peavad oma jäätisega lõppu jõudma!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles