Kuus õppetundi otse suuseksikoolist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: JCB Prod / PantherMedia / Scanpix

Ilmselt pole sulle võõras teadmine, et tänapäeval on võimalik kõiksuguseid seksitrikke ka eraldi koolitustel õppida.

HuffPost küsis erinevatelt suuseksikoolituse spetsialistidelt, kuidas pakkuda head oraalseksikogemust ning pani kokku nimekirja olulisematest nippidest.

  1. Alusta aeglaselt. On tore alustada lõdva peenisega, las see muutub kõvaks su suus, ilma et sa ise eriti liigutaksid. Las ta kogeb sinu suu soojust ja pehmust, sinu keele niiskust. Ootamine teeb asja kuumemaks.
  2. Ära karda libestit. Inimesed arvavad sageli, et süljest vaid piisab, kuid tegelikult on hea alustuseks natuke libestit lisada.
  3. Pane käed tööle. Pea meeles: hea suuseks on 50 protsenti käsi. Käte lisamine surveks ja hõõrdumiseks annab asjale palju juurde.
  4. Küsi küsimusi. Küsi julgelt, enne kui pihta hakkad ning küsi ka oraalseksi käigus, kui sa pole veendunud, kas sinu tegevus mehele meeldib. Iga mees on erinev, kõigile ei meeldi samad asjad. Küsi jah või ei küsimusi, näiteks «kas kiiremini?».
  5. Anna talle kogu oma tähelepanu. Jah, just talle, mitte tema riistale. Anna talle teada, et see tegevus on sinu jaoks meeldiv, suhtle temaga, vaata otsa ja küsi küsimusi.
  6. Ole hetkes. Su partner usaldab su suhu ja su hammaste lähedusse oma kõige hinnatuma kehaosa – see nõuab suurt usaldust. Hinda seda momenti, ole hetkes ning naudi!
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles