Kümme tunnusjoont, mida peetakse kõige ligitõmbavamaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scarlett Johansson
Scarlett Johansson Foto: Chris Pizzello/AP/Scanpix

Vastupidiselt levinud arvamusele ei ole armumine ja füüsiline külgetõmme päris nii müstilised nagu neid kujutatakse armastusfilmides ning paljugi on selgitatav psühholoogiaga. 

The List selgitab videos, et teadusuuringutega on juba üsnagi palju välja selgitatud selle kohta, kuidas ja mille ajel me kellessegi kiindume. Näiteks on palju füüsilisi omadusi, mis hakkavad kergesti silma ja tõmbavad tähelepanu. 

Huuled - Manchesteri Ülikoolis tehti uuring, mis näitas, et naise üheks kõige kütkestavamaks kehaosaks peetakse tema huuli. Kui mõelda, kui kauniks peetakse Angelina Jolie’d ja Scarlett Johanssoni, on selle vastu raske vaielda. 

Pidev silmside - silmad näitavad inimese tõelist olemust ja avavad ukse südamesse. Muide, kui sulle keegi meeldib, siis on see ka silmadest näha, sest meeldivale inimesele silma vaadates pupillid laienevad.

Säravvalged hambad - kõige ilusamaks peetakse loomulikult valgeid ja sirgeid hambaid ning mustad või viltused hambad tekitavad vaatajas vastupidise reaktsiooni. Terved hambad on üks tunnus, mille järgi tehakse alateadlikult järeldusi sinu tervise ja viljakuse kohta.

Lai naeratus - meestele meeldivad oluliselt rohkem need naised, kes naeratavad siiralt ja suure suuga. 

Hele hääl - tuleb välja, et heledat häält peetakse naistel seksikamaks kui madalat häält, sest hääle kõla seostatakse kehakaaluga. Seejuures tasub teada, et suitsetamine teeb hääle kähedaks ja hambad kollaseks, mistõttu võib seda harjumust mitmekülgselt ebaatraktiivseks pidada.

Laiad puusad - üldiselt meeldivad meestele väikese kehatüübiga naised, kuid samuti eelistatakse neid, kel on laiad puusad ja sale piht. 

Punane värv - Värvitestid on näidanud, et kui sama naine kannab sinist või punast, siis meestele meeldib ta rohkem siis, kui kannab punast. Ihaldusväärses punases naisega läheksid mehed suurema tõenäosusega kohtingule ja kulutaksid tema peale ka rohkem raha.

Kehakeel - kui mees sulle meeldib, siis ära sulge tema ees oma keha, vaid pööra tema poole ja kalluta kergelt pead, et anda märku oma valmisolekust temaga suhelda. 

Sümmeetrilised näojooned - kuigi see on üks kõige olulisemaid tegureid, ei saa selle jaoks ise suurt midagi ära teha. Paljudel modellidel ja kuulsatel näitlejatel on väga sümmeetrilised näod. See on ka üks põhjus, miks nad nii ilusad tunduvad. 

Enesekindlus - kõik ei sõltugi ainult välistest tunnustustest, ka sisemine sära on see, mis lummab. Enesekindlust peetakse väga seksikaks. Isegi kui sa ei ole traditsiooniliselt ilus, on see omadus hinnaline mõlema soo seas ja jätab hea mulje ka siis, kui tegu pole just modelliga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles