Tosin supermoodsat märki, et teie suhe on tõsine

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitriy Shironosov / PantherMedia / Scanpix

Mõnikord on parim suhtenõuanne selline: suhe on pidevas muutumises. On tõsiseid märke, mis viitavad, et teie suhe on muutumas tõsiseks ja need on olnud ajast aega samad: te jätate üksteise poole oma asju, käite koos reisidel… Aga kuidas suhtuda nö vahepealsetesse hetkedesse, kus sa ei ole päris kindel, kas üks väike žest tähendab kõike – või mitte midagi?

Tänapäeval on mõnikord asjadest keerulisem aru saada, seega reastas Huffington Post tosin supermoodsat märki, mis tõestavad, et teie suhe pole enam juhuslik ja on liikumas järgmisele tasandile.

1. Teil on salvestatud teineteise numbrid. Tänapäeval on teineteisega nii lihtne läbi sotsiaalmeedia kontakti saada, nii et teineteisega numbrite vahetamine ja nende telefoni salvestamine on enamiku inimeste jaoks tõsine samm.

2. Sa annad talle oma Netflixi salasõna. See on juba tõeline intiimsus – igaüks, kel on su salasõna, võib ju seda teoreetiliselt kellegagi jagada ja, mis kõige õudsem, sinu sarjasoovitustega ja järjekordadega jamada!

3. Sa ootad oma lemmiksarja vaatamisega, et saaksite seda koos teha. Üks asi on loobuda lemmiksarja vaatamisest niipea, kui see välja tuleb, kuna sul on kallimaga plaanid tehtud. Aga hoopis teine asi on hoiduda seda vaatamast, et te saaksite seda koos teha. Oluline on siinkohal, et te mõlemad oleksite sama meelt – muidu võib juhtuda, et sina ootad, tema on aga kõik uued «Sherlocki» osad ära vaadanud ning rikub sinu jaoks elamuse!

4. Sa oled tema Instagramis. Ah et Instagrami abil jagad sa oma toidupilte ja seda, millega päevas tegeled ning kui kutt ka pildile satub, pole see midagi erilist? Oo ei! Instagram on puhtalt eputamiseks, nii et kui ta sinust pilte üles laadib ning sina temast, siis on selge, et ta tahab näidata, et on võetud ning sina temaga edvistada.

5. Te vaatate koos pornot. Päris asja see küll ei asenda, aga kui teile mõlemale meeldivad ulakad filmid, siis teineteisega selle jagamine, mis teid tõeliselt erutab ja fantaasiaid kütab, näitab tõelist haavatavust ja nõuab suurt usaldust.

6. Te kustutate kohtingurakendused. See ei tähenda, et te olete ilmtingimata leidnud Selle Õige, aga see näitab, et te enam ei tunne vajadust otsida ja teistega kohtuda. See tähendab nii mõndagi.

7. Te saadate sõnumeid ka päeval. Enam ei piirdu teie sõnumisaatmissuhtlus sellega, et leppida kokku järgmine kohting. Te kirjutate teineteisele niisama asjadest, mida päeval teete ja mõtlete. Märk, et teie suhe on tõsine.

8. Sa oled tema perekonnaliikmed sotsiaalmeedias sõbraks lisanud. Kõigepealt tulevad fotodele tag’imine, siis sisenaljad ja ühtäkki lisab su kallima ema sind sõbraks. Kui sa kutse vastu võtad, tead, et kogu tema suguvõsa käib su profiili peene kammiga läbi. Keeldudes aga võid heale asjale kiire lõpu teha.

9. Sa tead tema telefoni turvakoodi. Ja tema sinu oma. Isegi su ema ei tea su telefoni turvakoodi! Aga kallimaga turvakoodi jagamine on midagi erilist – teoreetiliselt on tal võimalus su telefonis nuhkida. Ometi sa usaldad teda.

10. Suhe on Facebookis ametlik. See ei pruugi iseenesest suurema asja teetähisena näida, kuid on tegelikult üsna oluline märk. Terves suhtes tähendab sellega rahva ette tulek, et te olete teineteises kindlad. Sa tead, et sellele järgnevad küsimused: kuidas te kohtusite, kaua te koos olete olnud jne. Parem oleks, kui te oleks sama meelt.

11. Tema foto on sinu telefoni taustapilt. See on võrdeline vana aja kombega kallima fotot rahakoti vahel kaasas kanda. Sa tahad tema nägu näha, see on privaatne, aga ometi avalik, kergesti ligipääsetav, alati käeulatuses.

12. Alastifotode saatmine. Ei vaja vist rohkem kommentaare.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles