Sõnavabadus? Inimesed loevad Miss Helsinkile ette anonüümseid netikommentaare

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss Helsinki Sephora Ikalaba
Miss Helsinki Sephora Ikalaba Foto: Pasi Murto / All Over Press / Vida Press

Kioski palus suvalistel inimestel lugeda Sephora Ikalabale, värskele Miss Helsinkile ette anonüümseid netikommentaare, mida inimesed on tema kohta kirjutanud. «Kas teie nimetaksite seda armastuseks?» küsitakse video kirjelduses. Tõsi, klaviatuuril on kerge sõrmedel käia lasta, aga mis tunne on neid sõnu kõva häälega adressaadile välja öelda?

Sephora kohta on öeldud kõiksuguseid asju. Näiteks on pakutud, et tegemist on kindlasti mehega, ette on jäänud nii naise jalad kui ka loomulikult tema nahavärv.

Vaata südantlõhestavat videot. See on mõtlemiskoht meile kõigile.

NB! Video on soome keeles.

Miltä tuntuu sanoa vihakommentteja ääneen

Pyysimme satunnaisia ihmisiä lukemaan Miss Helsinki Sephora Ikalaballe hänestä kirjoitettuja nettikommentteja. Sanoisitko näin rakkaallesi? Näppäimistön takaa on helppo haukkua tuntemattomia, mutta miltä tuntuu lukea vihakommentteja ääneen? P.s. Sananvapaus vs. vihapuhe FB-live TÄNÄÄN klo 19.30 Kioskin Facebookissa. Marja Sannikka juontaa, vieraina Sebastian Tynkkynen, tubettaja Mansikkka ja Suldaan Said Ahmed aka Musta Leijona

Posted by Kioski on Wednesday, 1 February 2017
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles