USA lasteaed hurjutas lapsevanemaid

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Monkeybusiness / PantherMedia / Scanpix

Tänapäeva nutiajastu mõjutab meid kõiki, kuid ühel USA Texase osariigi lastehoiul läks närv mustaks. Nad riputasid seinale kurjatoonilise üleskutse, mis on vanemad kaheks löönud.

«Sa tulid oma lapsele järele. PANE TELEFON KÄEST!!!!» seisab sildil. «Su laps on sind nähes õnnelik! Kas sina oled õnnelik oma last nähes?? Me oleme näinud, kuidas lapsed tahavad oma vanematele näidata, mida nad on päeva jooksul teinud ja lapsevanem istub selle asemel ninapidi telefonis. Me oleme kuulnud, kuidas laps ütleb «emme, emme, emme...» ja lapsevanem pöörab selle asemel rohkem tähelepanu oma telefonile kui omaenda lapsele. See tekitab vastikust. Pane telefon käest!»

Juliana Farris Mazurkewicz postitas foto teatest oma Facebooki lehele 28. jaanuaril ning praeguseks on seda jagatud üle 1,2 miljoni korra ning kommentaare on pildil üle 9000. Mõned vanemad tunnevad end solvatuna ning ei suuda uskuda, et lastehoiu töötajad nii õelalt vanemate poole pöörduvad. Teised aga nõustuvad öelduga täielikult ning usuvad, et tegemist oli vajaliku meeldetuletusega meile kõigile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles