Kuus viga, mida tehakse ripsmetušši kasutades

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: JCB Prod/ Panther Media/ Scanpix

Isegi need, kes meigivad end vähe ja haruharva, ei saa üle ega ümber ripsmetušist. Ja kuigi see on üks enimkasutatud meigitooteid, tehakse just ripsmetušiga palju vigu. 

Harja pumpamine - küllap loodad tuubist võimalikult palju tušši kätte saada, kuid jäta meelde, et seda tehes pumpad tuubi sisse õhumulle, mis kuivatavad tuši kiiresti ära ja lühendavad toote kasutusaega, kirjutab Pure Wow. Pumpamise asemel keeruta harja tuubi sisekülgedele hõõrudes.

Harjal on liiga palju tušši - ja see on otsene põhjus, miks ripsmetele jäävad klimbid. Kui võtad harja keerutades tuubist välja, tõmba üleliigne toode tuubi avaosas harjalt maha. Eriti oluline on, et liiga palju tušši ei jääks harja otsa.

Vaid alumise poole värvimine - enamasti kantakse ripsmetušši vaid ripsmete alumisele poolele. Selleks, et heledad ripsmed muutuksid silmnähtavalt tumedamaks ja täidlasemaks, peaks ripsmeid värvima ka pealt. 

Kiirustamine - muidugi ei pea ripsmeid värvima viis minutit, kuid kiirustades jääb paratamatult lohakas tulemus. Selleks, et tulemus püsiks ja oleks ühtlane, peab värvides hoidma kindlat kätt.

Ühele tušile kindlaks jäämine - kui sa tahad pikemaid, paksemaid ja kaunilt kaardus ripsmeid, siis tasub proovida erinevaid tooteid… korraga. Proovi näiteks volüümi andva ripsmetuši järel lisada pikendavat ripsmetušši, et anda ripsmetele eriline viimistlus.

Vana tuši kasutamine - kui silme alla satuvad ripsmetuši tükid, on see tõenäoliselt ära kuivanud ja tuleks välja vahetada. Üldiselt tuleks ripsmetušist loobuda iga kolme kuni kuue kuu järel, aga täpsemalt oleneb see tootest. Peale selle, et uus tušš ei murene, jääb sellest ka puhtam ja klimbivabam tulemus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles