Seksiekspertide nipid, mida nad ise ka kasutavad (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihai Blanaru / Panthermedia / Scanpix

Halb nõu on kõige hullem. Eriti kui see tuleb inimeselt, kes ise kunagi oma sõnade järgi ei käitu. Sellepärast vaatame lähemalt, mida teevad seksieksperdid ise, et nende voodielu oleks hea ja vürtsikas. 

Kui sinu orgasm on kaalul, siis tuleb ikka kõige paremat nõu küsida. Sellepärast küsis Marie Claire seksiekspertide käest, mida nad ise voodist teevad, et seks oleks suurepärane.

  1. Suudlemine. See on nii lihtne, aga samas nii vajalik. Üks suudlus enne tööd ja magamaminekut hoiab suhted soojad isegi, kui rohkemaks aega ei ole. Seksuaalsusest rääkides, siis see hoiab intiimsuse radaril, mis võimendab voodielu.
  2. Külastage sekspoodi. See on juba vana tõde, et voodielu vürtsitamiseks tuleb midagi uut proovida. Üks seksiekspert tunnistas, et tema külastab oma kaaslasega regulaarselt sekspoodi. Olles ostnud mõne uue sekslelu tekib alati mõnus ootusärevus, et seda proovida.
  3. Ära unusta ennast rahuldada. Isegi kui sul on kaaslane olemas, siis võid ikkagi aeg-ajalt masturbeerida – see on hea tervisele ja meeleolule.
  4. Tee toad korda. Loo enda ümber stressivaba keskkond. Lülita välja kõik tehnoloogia, koristage ja isegi peitke ära äratuskell. See aitab inimestel keskenduda oma kehale ja naudingutele.
  5. Ära keskendu orgasmile. Seks ei ole ainult orgasm. Masseerige üksteist, kallistage, katsuge ja tunnetage üksteise kehasid. See on aeg teile kahele ja koosolemine peaks olema intiimne ja nauditav. See on täiesti normaalne, et seks tekitab sinus hea tunde ka siis, kui sa ei jõudnud orgasmini. 
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles