Kuidas olla voodis parem kui kõik teised?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihai Blanaru / Panthermedia / Scanpix

Marie Claire küsis meeste käest, mida nemad ootavad, et naine voodis teeks. Loe edasi ja saad teada, mida võiks naine teha, et ta oleks parem, kui kõik teised.

Ole enesekindel

Ei ole midagi seksikamat kui enesekindel naine. Näiteks võiksid proovida seda, et võtad ennast alasti ja lesid voodil nii kaua kui mees tuleb. Üllata teda oma enesekindlusega! Meestele meeldib lihtsus ja enesekindlus. Siia alla käib ka see, et sa ütleb mehele, mis sulle täpselt voodis meeldib.

Ütle mehele üks asi, mis on sinu jaoks kindel võit

Teie seks võib olla väga hea või rahuldav, aga igal ühel on vähemalt üks asi, millest salaja unistatakse. See midagi, millest nad võib-olla kohe alguses ei julge rääkida. Samas ei ole midagi häbeneda, kui sulle meeldib natukene laksu saada või kergelt roppusi rääkida. Proovi talle rääkida ja sa võid meeldivalt üllatuda.

Jäta tuled põlema

Mehed lausa pettuvad, kui sa palud tuled ära lasta. Naistel ei ole midagi häbeneda ega varjata. Kui mees sinuga juba voodisse tahab tulla, siis ta ilmselt tahab sind alasti näha. Usu sellesse, et see mees, kes on sinuga voodis, aktsepteerib sind sellisena nagu sa oled. Tuled põlema! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles