Uus kohtinguäpp viib kokku inimesed, keda ühendab viha erinevate asjade vastu

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lev Dolgachov / PantherMedia / Scanpix

Kohtingumaailm polegi aastaid värskendust saanud. Alates Tinderist ei ole midagi uut toimunud kuni tänaseni. 

Ilmselt on kõikide vallaliste profiili märgitud asjad, mis neile meeldivad. Näiteks võivad selleks olla: pikad jalutuskäigud, jäätis ja romantika. Uus kohtingurakendus Hater viib kokku inimesed, keda ei ühenda mitte huvid ja hobid, vaid asjad, mida mõlemad vihkavad, vahendab PureWow.  

Äpp on tasuta alla laadimiseks ja pärast registreerimist näidatakse sulle asju, kohti ja inimesi, keda peab hindama skaalal armastan, meeldib, ei meeldi või vihkan. Hetkel on äpis ligi 2000 teemat, mille seas on ka «Taylor Swift inimesena» ja «aeglased kõndijad». Meeldib? Vihkad?

Kõlab igatahes väga huvitavalt ja lõbusalt. Vastavalt sellele, mida sa vihkad, viib rakendus sind kokku inimestega, kellel on sama arvamus. Tundub, et sellel äpil võib olla potentsiaali, arvestades seda, et pärast ühiste vihaobjektide leidmist on vähemalt millest rääkida. «Kas sulle ka ei meeldi avokaado?»  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles