Viis lokisoengut romantiliseks valentinipäevaks

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Zoonar GmbH/ Alamy/ Vida Press

Välja minnes ja end üles lüües on juuksed tihti viimased, millega naised viitsivad vaeva näha, kuid valentinipäev on veidi eriline sündmus ning kui kallimaga välja minna, võiks pähe keerata lokid.

Romantilised lokid on valentinipäeva kohtinguks justkui loodud. Muidugi võib olla, et selle nimel tuleb ohverdada tavapärasest rohkem aega, aga kui tulemus on nii kaunis ja naiselik, on see vaeva väärt.

Klassikaline lokk

Klassikalised lokid rõhutavad juuste loomulikku läiget. See on stiil, mis sobib pidulikuks õhtuks ja näeb ka veel järgmisel päeval hea välja.

1920ndate lainelokid

Pealt vaadates võib tunduda, et lainelokke on hirmus raske teha, kuid tegelikult on see soeng võrdlemisi lihtne. See on klassikaline ja väga kaunis soeng, mis kindlasti pilke püüab.

Mahukad suured lokid

Kui sa ei taha välja näidata, et oled palju vaeva näinud, siis sobivad sulle hästi suured lokid. Need ei nõua palju aega ega mingeid erilisi vahendeid - kõigest lokitange ja juukselakki. 

Hollywoodi lokid

Glamuurne soeng, mis kaunistaks ka Hollywoodi staari, sobib hästi pidulikuma riietuse juurde. Värvi ka huuled punaseks, et tunda end kui filmikangelanna.

Metsikud lokid

Kui sa ei karda suurt soengut ja sul juuksed kisuvad kergelt lainesse ka kaasa aitamata, siis proovi neid metsikuid lokke, mis sobivad lõbusale naisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles