Viis suurepärast nõuannet lootusetutele vallalistele romantikutele

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: matej kastelic / PantherMedia / Scanpix

Veebruarikuu võib olla vallalistele eriti raske, seda raskem on see aga ilmselt neile, kes on hinges lootusetud romantikud. Kui sa oled üks neist, siis sa tead, mis tunne on täpselt teada, mida sa suhtelt ootad – ning kui suur võib olla pettumus, kui värskelt kohatud silmarõõm ootustele ei vasta.

Anname Elite Daily abiga nõu, kuidas romantikahooaeg kergemalt üle elada.

1. Ole iga hinna eest aus. Sina ise olla pole häbiasi. Sa tahad seda, mida sa tahad ja see peaks olema algusest saadik teada. Mees ei saa õhust aru, mida sa täpselt mõtled. Kui sa igatsed pöörast romanssi ja liblikaid, siis ütle seda! See kõlab klišeena, aga on ometi tõsi: õige inimene pakub sulle seda. Ja kui ta seda ei tee, siis ta polnud järelikult õige.

2. Tee seda, mis teeb su õnnelikuks. Ole kirglik selle suhtes, mis sind õnnelikuks teeb, olgu see jooga, Pinterest või imalad romantilised komöödiad. Öeldakse, et armastus saabub siis, kui sa seda kõige vähem ootad ja vahepealne aeg on parim selleks, et sul oleks võimalus iseennast tundma õppida. Sa ei saagi enne kedagi enda kõrvale leida, kui sa ei tea, kes sa ise oled.

3. Hoia standardid kõrgel. Su teele võivad sattuda päris mitmed jobud, aga ära lase oma latti alla. Muidugi on pärast paari halba deiti kerge eeldada, et kõik kutid on ühesugused, aga kui sa lihtsalt lepid kehva variandiga, ei lase sa enda romantilisel hingel särada ja ees ootab tõenäoliselt palju õnnetuid päevi, isegi aastaid. Ainus viis hullumeelne deitimismaailm üle elada on jääda iseendale kindlaks ning mitte unustada, et sa väärid parimat.

4. Planeeri ise endale romantilisi žeste. Sa saad seda, mida ise välja annad. Nii et kui sa soovid ellu rohkem romantikat, planeeri seda ise. Su kaaslane hindab seda kindlasti ja sul on nii võimalus näidata, mida sa ka ise vajaksid. Ära karda kõiki kaarte lauale laduda.

5. Ära lõpeta armastusse uskumist. Tänapäeval on romantikuks olemine üsna keeruline. Kuid kui sa juba selline oled, siis ära kunagi kaota lootust, et su hingesugulane on kuskil sind ootamas. Sa pead lihtsalt kannatlik olema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles