Liina Randpere avaldab oma ilu saladuse

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

9. veebruaril toimus Tallinnas Mila stuudios ilu- ja tervisehommik, kus Amway iluekspert Andrzej Sawicki ning armastatud treener ja saatejuht Liina Randpere rääkisid sellest, kuidas pärast kurnavat talve organismi turgutada ning kevadele reipalt ja säravalt vastu astuda.

Liina Randpere avaldab, et tema kena välimuse ja hea figuuri taga on lihtne toitumisplaan, mida energiat tulvil naine igapäevaselt järgib. «Päev peaks sisaldama viit söögikorda: hommikusöök tund peale ärkamist, umbes kolm tundi hiljem väike vahepala, seejärel kolme tunni pärast lõunasöök ning pärast seda taas kolme tunni pärast vahepala. Õhtusöök peaks olema mitte hiljem kui kolm tundi enne magamaminekut,» soovitab Liina Randpere.

«Eks toitumine ja uni on tegelikult ikkagi kõige alus. Isegi kui sa ei proovi parajasti kilokest kaotada, siis vale toit tekitab pikapeale halva enesetunde ja ei anna õiget energiat,» tõdeb naksakas naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles