Valentinipäeva romantikale vastu veatult kaunistatud küüntega

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nina Cakic / Alamy / Vida Press

Valentinipäeval ootavad paljusid meist ees romantilised õhtusöögid või toredad pidustused koos sõpradega. Igal juhul on naiste soov, et nende küüned oleksid kaunid ning hoolitsetud. 

Küünte kaunistamine on enamasti tundunud keeruline ning teostatav vaid spetsialisti juures, kuid tegelikult on kauneid küünemustreid võimalik teha ka kodus. Küünetehnik ja Nail Passion e-poe looja Deivia Viira tutvustab kahte lihtsat võimalust, mille abil ka kodusel küünekaunistamisel saavutada veatu tulemus.

«Eesti naised jäävad üldiselt oma tavalise maitse juurde. Enda küüntele valentinipäeval südameid joonistada eriti ei soovita, kuid loomulikult on ka erandeid,» ütleb Viira ja pakub välja sobiva lahenduse. «Romantilistest mustritest saab joonistada või  kasutada küünetemplitega lihtsalt teostavaid pitsimustreid.»

«Kodus võib nii laki kui geellaki sisse tõmmata täppidest südameid, sättida kristallidest südamekujusid või kasutada küünetempleid. Kodus on lihtsasti kasutatavad ka küünefooliumid, mis haakuvad ka geellakkidega kenasti,» soovitab ta.

Geel sädelusega.
Geel sädelusega. Foto: Nail Passion

Küünetempli tegemiseks kanna templiplaadile mõne tõmbega küünelakk, eemalda üleliigne värv kraaperiga, vajutata templipadjaga mustrile ning see omakorda küünele. See on nii lihtne tehnika, et isegi väiksed tüdrukud saavad hakkama.

Foolium ja tempel.
Foolium ja tempel. Foto: Nail Passion

Küünefooliumid haakuvad kõigile kleepuvatele geelidele ja geellakkidele, seejärel tuleb foolium kattegeeliga/-kihiga  kinnitada ning siis võib olla kindel, et foolium püsib küünel kuni järgmise hoolduseni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles