Pane tähele, kuidas seks valentinipäeval aastatega muutub

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: YAY Media AS / Alamy / Vida Press

Valentinipäev mängibki ehk suuremat rolli suhte alguses, kui partnerid ei ole kindlad, mida täpselt teha ja ootused on suured. Hiljem suhtutakse sellesse päeva enamasti kaine mõistusega.

  1. Teil ei ole vaja atmosfääriloomiseks spetsiaalset seksikat muusikat. Kellele on vaja meeleolu loomiseks muusikat, kui õhus on aastatepikkuse abielu hõngu? Olgu, midagi võib tõesti taustal kõlada, aga pead murdma see küll ei pane. Võib-olla paned mängima midagi täiesti jaburat nagu Üllar Jörbergi, sest… miks ka mitte? 
  2. Teil pole mingeid pööraseid ootusi, et see õhtu peaks olema aasta seksikaim õhtu. Olete oma suhtes piisavalt kindlad, et mingi kommertspüha ei dikteeri, millal romantikat teha.
  3. Võib-olla te ei seksigi. Nagu öeldud, et pea te kalendrist kinnitust saama, millal tohib või peab seksima. Võimalik, et täna ei olegi selleks sobivat tuju ja homme on täpselt sama hea päev.
  4. Kallis õhtusöök jääb tõenäoliselt ära. Õhtusöök tipprestoranis võib maksma minna ligi 100 eurot. Nalja teete? Tänan, ei. Parem jätta see raha pangalaenu maksmiseks, küll midagi head ikka süüa leiab.
  5. Tänu suure õhtusöögi vahele jätmisele jäävad ära ka puhitused ja seedeprobleemid, mis võivad seksi rikkuda. Millegipärast näeb tavaline kohting ette, et pärast söömas käimist tuleb minna voodisse, mis tegelikult ei ole inimese füsioloogiat silmas pidades kõige parem mõte.
  6. Kui te ka käite söömas ja pugite üle, ei ole sellest mitte midagi. Sest te tunnete teineteist juba aastaid ja teil on sellest ükskõik, kui kumbki kaob pooleks tunniks tualetti.
  7. Teil pole mingit tahtmist teineteist šokolaadiga sisse hõõruda. Igal paaril tekib mingi aeg mõte oma seksuaalelu ajakirjast võetud nippidega vürtsitada. Aga paljusoovitatud šokolaadimassaaž rikuks head voodilinad ära. 
  8. Te võite seksi ajal armastust avaldada ja see pole üldse imelik või ebamugav. Mäletad suhte algust, kui enda avamine oli alati risk ja jube hirmus? Need ajad on ammu möödas, nüüd on vaid mugav lähedus. 
  9. Roosi õielehed jäävad ära. Kes see ikka tahaks roosiõielehti omale kannikate vahele? Romantilistes filmides näeb see hea välja, aga päriselus tekitab selline lisand voodis palju tüli ja segadust. 
  10. Sellest ei juhtu mitte midagi, kui sul on täna «päevad». Punane ongi valentinipäeva värv. 
  11. Kui seks ongi täna üliromantiline ja vaimustav, siis sa juba tead, et sel ei ole mitte midagi pistmist kommertsliku valentinipäevaga. Seda on lohutav teada, et tegelikult ei mõjuta valentinipäev suhet mitte kuidagi.

Allikas: RedBook

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles