Politsei tõttas appi Rootsi paarile, kelle «Varjunditest» hoogu saanud õhtu läks väga valesti

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Franck Camhi / PantherMedia / Scanpix

Üks Rootsi paar püüdis oma seksuaalelu natuke vürtsitada ning otsustas proovida käeraudasid. Õhtu aga ei lõppenud nii, nagu oodatud – nimelt läks neil käeraudade võti kaduma ja appi pidi tulema politsei.

Paarike oli lõpuks sunnitud pöörduma jõukaitseorganite poole, kuna üks neist oli käeraudadega lukus ning teine ei suutnud kuidagi võtit üles leida.

«Oli väga raske mitte naerda, pealegi oli veel minu vahetuse lõpp,» muljetab sündmuskohale kutsutud politseinik Martin Ferm Stockholm Direktile. «See oli üks kummalisemaid asju, mille tunnistajaks olen olnud, kuid ma tean, et seda tuleb ikka ette.»

Politsei sai väljakutse Täby piirkonda, mis asub Stockholmist põhjas, natuke pärast kella viit laupäeva hommikul. Fermi sõnul oli üks osapool asja üle uhke, teine aga tundis sügavat piinlikkust. «Jah, seda õpetati meile juba politseiakadeemias ning päris kindlasti juhtub seda kunagi veel,» ütleb Ferm, et politseinikud on säärasteks olukordadeks ette valmistunud.

Rootsis on pärast «Halli varjundite» filmi järje linastumist sekslelude müük hüppeliselt tõusnud. Ühes poes on veebruari esimesel poolel mänguasju suisa 71 protsenti rohkem müüdud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles