Miks mõnele inimesele meeldib teiste tunnetega mängida?

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

Igaüks tunneb ilmselt mõnda naist või meest, kes käib väga palju kohtamas, aga ei ole kunagi üheski tõsises suhtes olnud. Loomulikult ei ole deitimine probleem, aga teiste tunnetega mängimine on julm ja ebavajalik, aga siiski mõned inimesed teevad seda. 

Mõnele inimesele pakub see justkui rahuldust, kui nad suudavad teises lootust tekitada, lõbutseda ja siis järsku lihtsalt kaduda. Kas see ei ole mitte isekas käitumine? Miks mõnele inimesele meeldib teiste tunnetega mängida? Võib-olla on neil isegi nõustaja abi vaja, sest kellegi teise emotsioonidega mängimine ei ole normaalne. Siin on veel mõned põhjused, miks nad seda teevad.

  • Normaalsed inimesed ei mängi teiste tunnetega, vaid need, kes on sügaval sisimas tegelikult ebakindlad, võivad osutuda n-ö mänguriks. Nad tunnevad ennast hästi, kui nad suudavad uusi inimesi ligi tõmmata, aga nad ei võta neid kunagi tõsiselt. See ei ole tegelikult tervislik käitumine.
  • Inimene, kes otsib meeleheitlikult teiste heakskiitu ja armastust, ei ole seda tavaliselt lapsepõlves piisavalt saanud. Samuti ei rahuldu ta kunagi sellega, et ainult üks inimene on temast huvitatud. Talle meeldib saada tähelepanu mitmelt inimeselt korraga.
  • Mõned inimesed tahavad pidevalt kinnitust, et nad on hea välimusega ja atraktiivsed. Nad vajavad seda tähelepanu palju ja mitmelt inimeselt korraga.
  • Teised kardavad ennast ainult ühe partneriga siduda ja seepärast jätkatakse pidevat mängu mitme inimesega.
  • On ka selliseid, kes on lihtsalt füüsilisest naudingust sõltuvuses ja sellepärast ei lepi nad kunagi ainult ühe partneriga.
  • Viimaks on olemas ka selliseid inimesi, keda võib-olla nooremana ei peetud niivõrd atraktiivseks ja nüüd nad tahavad justkui tervele maailmale tõestada, et nad ka kõike seda tähelepanu väärt. (BoldSky
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles