Vaimselt tugevate naiste kuus iseloomujoont

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Vaimne tugevus tuleb seest poolt ja see aitab meil arendada tervislikke harjumusi. Põhimõtteliselt on mentaalne tugevus üks parimaid omadusi, mis inimesel saab olla. Kas sa tead, millised iseloomuomadused viitavad vaimselt tugevale inimesele? Selleks et teada saada, loe edasi. 

Need omadused ei määra naist, aga nad näitavad, et naine on õppinud olema seesmiselt tugevam kui kunagi varem, vahendab BoldSky.

Nad ei raiska aega, vaid liiguvad edasi. Nad ei muretse sellepärast, mis oli minevikus või asjade pärast, mida ei saa muuta. Selle asemel vaatavad nad tulevikku ja liiguvad eluga edasi.

Neile meeldib omada kontrolli. Kui naine teab, kuidas erinevates olukordades rahulikuks jääda, situatsiooni kontrollida ja vastavalt käituda, siis on tegemist vaimselt tugeva naisega.

Nad aktsepteerivad muutusi ja võtavad seda kui väljakutset. Nad ei hala, vaid muutuvad ise vastavalt vajadusele või õpivad mingi muutusega elama nii nagu neile sobib.

Nad vihkavad hädaldamist. Vaimselt tugevad naised ei kuluta oma energiat hädaldamise peale. Neile meeldib oma jõudu suunata asjadesse, mis teevad nende elu paremaks.

Nad on õiglased ja mitte kunagi õelad. Mentaalselt tugev naine ei pea olem õel, et saada seda, mida ta tahab. Selle asemel «mängib» ta alati õiglaselt, kindlalt ja ausalt.

Neile meeldib võtta riske. Nad teavad, kuidas elu nautida ja sellest maksimumi võtta. Nad võtavad riske, et saavutada oma ihaldatud eesmärke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles