Uus äpp aitab lahkuminekust üle saada

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Pärast lahkuminekut hakkavad inimesed tavaliselt analüüsima, mis läks hästi ja mis halvasti, mida oleks saanud teistmoodi teha ja nõnda edasi. Kui sul ei kedagi, kes sulle raskel ajal toeks oleks, siis proovi seda uut rakendust, mis aitab sul lahkuminekust kergema vaevaga üle saada. 

Uus rakendus nimega «Mend» on mõeldud selleks, et sa saaksid äpi abiga lahkuminekust kergema vaevaga üle, vahendab PureWow.

Nii kui sa rakenduse alla laed ja oma konto lood, siis hakkad saama juhiseid, kuidas igapäevaselt edasi käituda. Samm-sammult aitab rakendus sul paraneda. Erinevalt sinu parimast sõbrast või töökaaslasest, ei väsi äpp kunagi sinu jutust ära.

Iga kord, kui sa rakenduse avad, siis tervitab sind lühike audio-harjutus. Lisaks annab äpp sulle terveks päevaks ülesandeid ja laseb sul päevikut pidada oma emotsioonidest ja arengust. Äpp sisaldab ka hulganisti artikleid ja päris inimeste lugusid, kuidas nemad paranesid. «Mend» rakendus on esimesed seitse päeva proovimiseks tasuta, aga hiljem maksab see 10 dollarit kuus või 60 dollarit aasta. Siiski, kes saaks riputada hinnasildi sinu tervisele ja heaolule? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles