Paarid paljastasid oma pulmadega seotud suurimad saladused

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Pulmade planeerimise juures on paljugi sellist, mida noorpaar avalikult tunnistada ei tahaks. Pulmaplaneerimise veebisait Weddingwire tegi oma kasutajate seas anonüümse küsitluse, millest selgus väga palju huvitavat. 

Küsitlusest võttis osa 546 äsjaabiellunud inimest, neist 32 protsenti olid mehed, ülejäänu naised. Osaliste keskmine vanus oli 31. Tulemustest selgus nii mõndagi üllatavat.

  1. Üks paar kümnest kaalus planeerimise ajal pulmade ära jätmist. 
  2. Veerand paaridest kutsus oma pulma inimesi, keda nad ei oleks seal näha tahtnud.
  3. Üks viiest tunnistas, et oli oma pulmapäeval pohmellis.
  4. Üks viiest valetas selle kohta, kuidas nad omavahel tuttavaks said. 
  5. Üks viiest ootas mesinädalaid suurema põnevusega kui oma pulmapäeva.
  6. Üks viiest osalisest tunnistas, et unustas vähemalt ühe pulmakülalise nime kohe ära. See pole ka üllatav arvestades fakti, et Ameerikas on keskmine pulmakülaliste arv 120. 
  7. Üks paar viiest abiellus salaja juba enne avalikku tseremooniat. Selle põhjustena loetleti kindlustuse nõudeid, naise rasedust ja ka lihtsalt soovi erilisel hetkel kahekesi olla. 
  8. Kõige rohkem kahetsesid noored pulmade juures liigset raha kulutamist, vale teenusepakkuja tellimist, rahulolematust lilledega, halba toiduvalikut (eriti toitlustusfirmat), valesid nõusid ja valet toidu kogust. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles