Uus äpp mõõdab, mitu korda päevas mehed naiste jutule vahele räägivad

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

BETC agentuur Brasiilias andis naistepäeva puhul välja uue äpi, mis kuulab inimeste vestlusi ja jälgib, mitu korda päevas mehed naistele vahele segavad. 

Pärast äpi alla laadimist, peavad kasutajad salvestama omaenda hääle, et rakendus selle ära tunneks. Seejärel jookseb äpp teiste tausta, kasutades mikrofoni analüüsib see vestlusi ja tuvastab reaalajas kõik vahelesegamised.

Äpp loeb ainult vahelesegamiste arvu, aga ei salvesta ühtegi vestlust, selgitas agentuur. Inspiratsiooni rakenduse loomiseks saadi USA presidendivalimistest septembris, kui avaliku debati ajal sega Donald Trump Hillary Clintoni jutu vahele tervelt 51 korda. Ka naine katkestas teda 17 korda.

Vaata äppi tutvustavat videot!

Nagu videos öeldi, siis lisaks sellele, et naised saavad teada, kui palju mehed iga päev meie juttu katkestavad, siis saab teha statistikat üle kogu maailma, vahendab Business Insider. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles