Tõsielutäht Mama June on hakanud oluliselt ilmet muutma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mama June 2014. aastal ja 2017. aastal.
Mama June 2014. aastal ja 2017. aastal. Foto: TV/XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Tõsielustaar Mama June Shannon sai aastaid tagasi tuntuks sarjast «Pisipõnnid ja tiaarad», kui tema tütar Alana ehk Honey Boo Boo osales iludusvõistlusel. Honey Boo Boo pälvis oma naljakate ütlemiste ja särava enesekindlusega publiku heakskiidu ja suure tähelepanu, kuid lapse ema kallal nokiti veebiavarustes tema suure kaalu tõttu mitu aastat. 

Nüüdseks on Honey Boo Boo 11-aastane ja kahjuks ka kõvasti kosunud. Mama June võtab aga järjekordselt osa uuest tõsielusaatest, mis seekord on pühendatud ainult temale. Saates «Mama June: From Not to Hot» teeb June kõvasti trenni ja pärast seda, kui talle on tehtud ka maovähendusoperatsioon, on ta nii palju maha võtnud, et teda on raske ära tunda. 

Mama June märtsis 2017.
Mama June märtsis 2017. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Nelja lapse ema June leidis tahtejõudu kaalulangetuseks sellest, et oma endisele kallimale Mike Sugar Bear Thompsonile näidata, millest ta ilma jääb. Pärast operatsiooni jäi June vedela toidu dieedile, tänu millele kaotas ta 12 nädala jooksul ligi 30 kilo. Töö alles käib ja June tahab veel maha võtta, kuid juba on näha, et ta on drastiliselt muutunud. Vaata ka videoklippi!

Mama June 2014. aastal.
Mama June 2014. aastal. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles