Lahutusadvokaat annab nõu: neli asja, mida õnnelikud abielupaarid teevad

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Elliot Polland on New Yorgis töötav advokaat, kellel on kogemust juba üle 50 aasta. Nii et ta teab nii mõndagi lahutuste ja suhete kohta.

New Yorgi lahutusadvokaat Elliot Polland jagas Business Insideriga, millised on suurimad vead, mida abielupaarid teevad ja mis on parimad asjad, mida kaaslased saaksid oma suhte heaks teha.

  1. Pange paika, millised on piirid, kui asi puudutab perekonda ja teisi sugulasi. Polland ütles, et liigagi tihti tulevad paarid tema kabinetti ja ütlevad, et sugulased rikkusid nende abielu ära. See on iga paari enda teha, millised on need piirid, kust algab teie suhe ja kes sinna veel kuuluvad.
  2. Füüsiline pool suhtest on väga oluline. Isegi mitte ainult seks, vaid ka kaisutamine ja kallistamine on igapäevaselt olulised asjad, mis seovad paare ning muudavad inimesed lähedaseks.
  3. Olge finantsasjade suhtes täpsed ja tähelepanelikud. Sealhulgas ka nendel asjadel, millega te abiellu astusite. «Kui teil oli enne abielu vara, mis kuulus vaid teile, siis tehke vastav dokument, sest pärast on selliseid asju väga keeruline tõestada,» selgitab Polland.
  4. Leia enda jaoks keegi, kellega sul on palju ühist. Kuigi vastandid tõmbuvad, siis tõsiasi on see, et mida rohkem on teil ühist, seda lihtsam on suhtes ja probleemide korral konsensust leida.  
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles