Veider asi, mida me prints Charlesi ja printsess Diana piltide juures ei ole märganud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Charles ja printsess Diana 1981. aastal.
Prints Charles ja printsess Diana 1981. aastal. Foto: AP/Scanpix

Prints Charlesist ja printsess Dianast on palju tuntud fotosid, mis on meil korduvalt silme eest läbi käinud ja mille puhul ei oskaks midagi imelikku märgata. Kuni keegi sellele tähelepanu pöörab.

Hiljuti avaldati Twitteris rida fotosid kuninglikust paarist lühikese kommentaariga, mis tekitab palju küsimusi. Nimelt on poseeritud fotodel Diana Charlesi kõrval nii, et ta tundub mehest umbes peajagu lühem. Tegelikult olid nad ühepikkused. 

Prints Charles on praegu 175 cm, kuid nooruses oli ta 178 cm pikk nagu ka printsess Diana. Mingil põhjusel peeti oluliseks jätta mulje, et mees on naisest palju pikem. Pikkuse vahe hakkab silma just poseeritud ja ametlikel fotodel, mujal on nende võrdne pikkus mõistagi kohe näha. 

Prints Charles ja printsess Diana 1985. aastal. / Anwar Hussein/EMPICS Entertainment/Scanpix
Prints Charles ja printsess Diana 1985. aastal. / Anwar Hussein/EMPICS Entertainment/Scanpix Foto: Anwar Hussein/Anwar Hussein/EMPICS Entertainment
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles