Kaheksa põhjust, miks loobuda duširomantikast ja pesta üksi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Oleme kirjutanud sellest, kuidas kahekesi on hea duši all käia, aga olgem ausad, enamasti on dušinurgad nii väiksed, et seal on lihtsalt ebamugavalt kitsas koos olla. Kui sa nõustud, siis loe edasi.

  1. Kui sa kutsud kellegi endaga koos duši alla, siis sa ohverdad väga vajaliku aja iseendale. Ma arvan, et kõik naudivad neid minuteid, kus sa lihtsalt lased veel mööda oma keha joosta ning su aju justkui puhastub koos kehaga.
  2. Dušinurgad on enamasti väga kitsad. See on lihtsalt ebamugav, kui sul ei ole ruumi, et ennast liigutada.
  3. Kas sa tõesti tahad, et keegi puudutaks sind terve aja, kui sa üritad ennast pesta? Duši all käimine võib olla väga lõõgastav ja rahustav, aga ainult siis, kui keegi ei torgi sind samal ajal.
  4. Dušivoolikud ei ole lihtsalt mõeldud kahele inimesele. Kui sul just ei ole selline dušš, mis tuleb otse laest suure joana nagu kosk. Tavaliselt on nii, et kui üks peseb, siis teine lihtsalt seisab ka külmetab.
  5. Jalgade raseerimine ei ole mitte ainult võimatu, vaid ka ohtlik. Seal on libe ja kitsas, üks vale liigutus ja sa lõikad endale või veel hullem talle sisse.  
  6. Ta kindlasti küsib, kas ta võiks sind pesta. Olgem ausad sellest ei tule midagi välja. Kui siis saavad puhtaks su tagumik ja rinnad. Lõpuks pead ennast ikkagi ise puhtaks pesema.
  7. Vesi ei ole libesti. Pigem on vesi raskendav asjaolu.
  8. Te ilmselt eelistate erineva temperatuuriga vett. Võib-olla sulle meeldib kuum dušš ja talle külm või vastupidi, aga nii ei saa ju koos ühe duši all olla.

(Cosmopolitan)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles