Kas minu veidrad seksinäod on normaalsed?

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: CAMERA PRESS / Charlotte Krag / Vida Press

«Mu eelmine poiss-sõber tegi pidevalt nalja minu «orgasminäo» üle,» kirjutab oma murest õnnetu neiu. «Seetõttu olen ma muutunud väga eneseteadlikuks ja ma kardan tulevikus poiss-sõbraga seksida. Mida ma saan teha?»

Nõu annab väljaandes Female First suhte- ja seksiekspert Tracy Cox: «Ta on ilmselgelt sinu eks põhjusega: ta oli taktitu. Meist paljud teevad orgasmi ajal «veidraid» nägusid – ja ma kinnitan, et asi on nii, et mida kirglikum armastaja, seda veidram ka nägu. Ta oleks pidanud seda komplimendina võtma!

Hea seks on lirtsuv, higine ja ääretult ebameelitav. Me hingeldame, kortsutame nägu, karjume nii, et meie mandlid on näha ja teeme palju kummalisi grimasse. Sa oled normaalne. Ma kahtlustan, et ta kiusas sind kadedusest: ta oleks ilmselt ise soovinud, et suudaks end hetkesse samamoodi ära kaotada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles