Ideid kohtinguteks, mis lasevad täiel rinnal kevadet nautida

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Lõpuks ometi on kevad kätte jõudnud ja seda kaunist aega ei maksa niisama raisku lasta. Ega filmiõhtuteski midagi halba pole, kuid telerivaatamist võiks nüüd siiski koomale tõmmata. Mõnus seiklus värskes õhus annab suhtele palju juurde.

Verily Mag jagab soovitusi neile, kel endal midagi põnevat pähe ei tule. Haara kallima käe alt kinni ja vii ta õue!

Rentige kabriolett

Kui ilm on eriti ilus, on lahe sõita lahtise autoga. Enamasti eestlastel kabrioletti garaažis ei seisa ja selle saab päevaks või paariks rentida. Lase oma juuksed valla, paki piknikukraam kaasa ja sõitke linnast välja. 

Rahulik rattasõit

Selleks, kallimaga koosolemist nautida, ei ole tarvis spordiriideid selga ajada ja ratta otsas metsikult higistada. Riietuge mugavatesse vabaajarõivastesse ja sõitke mõõduka tempoga mõnes looduskaunis kohas, kus saab teha puhkepeatusi. 

Turg ja õhtusöök

Nädalavahetusel on aega rahulikult turul käia, valida sealt head-paremat värsket kraami ja hiljem sellest koos midagi maitsvat süüa valmistada. 

Kirbuturg

Kevadel on iga natukese aja järel kuskil avatud mõni huvitav täika või kirbuturg. Selleks, et seda nautida, ei pea sugugi kotti punni ostma. Vaata ringi ja suhtle oma kogukonnaga.

Minge loomaaeda

Kevad on ideaalne aeg loomaaiakülastuseks. Jalutades ja loomi vaadates saate vabalt vestelda ja koos aega veeta. Hiljem on võimalus koos sööma minna.

Tantsukursus

Kui kallim on nõus, proovige mõnd paaridele mõeldud tantsukursust. Paljud mehed pelgavad tantsimist, kuid tegelikult ei ole selleks mingit põhjust. Näiteks salsa on väga lihtne tants, mis pakub hiljem palju võimalusi koos väljas käimiseks ja mõnusalt aja veetmiseks. 

Matk

Matk on kohtinguks ideaalne mõte. See ei maksa mitte midagi ja mõjub teraapiliselt. Looduses liikumine turgutab vaimu ja teeb teid lähedasemaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles