Galerii: Katrin Kuldma esitles koos Ragnar Klavaniga uut vabaajarõivaste brändi

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Amanjeda Sport Couture esmaesitlus toimus 5. aprillil Tallinna Kultuurikatlas. Hoogsa etenduse avas vormelisõitja Ralf Aron, talle sekundeeris kardisõidu Eesti meister Robin Vaks. Väga meeldejääva etteaste tegid Tallinna Kalevi jalgpallurid, neid toetasid Eesti professionaalsed modellid ja lapsed.

Jalgpalliklubi Tallinna Kalev mängijad ja Ragnar Klavan kannavad tulevikus Amanjeda Sport Couture’i riideid.

Ragnar Klavan kannab uhkusega Amanjeda by Katrin Kuldma klassikalisi modernselt šikke ülikondi, nüüd ka sportlikke vabaaja rõivaid. «Olles ise suur Eesti fänn, annan suurima heameelega oma panuse ja toe väga kvaliteetsele Eesti disainerbrändile. Mul on väga hea meel sellist asja koos teha. Ma sain kohe aru, et inimtasandil on meil Katriniga hea klikk, see on elus aga väga tähtis. Mul on au Katrin Kuldma disaini ja Amanjeda brändi esitleda kogu maailmale,» ütleb Ragnar Klavan.

Foto: Johannes Arro

Amanjeda Sport Couture mõeldud sportlikku elustiili nautivatele meestele ja naistele. Sportlik ja kõrge kvaliteediga naturaalsetest materjalidest vabaajarõivas sobib nii golfiväljakule, tenniseplatsile kui purjejahile. «Kaasaegne elustiil eeldab mugavust, oleme luksuslike ülikondade ja õhtukleitide kõrval pakkunud ja valmistanud alati oma klientidele mugavaid ja sportlikke vabaaja rõivaid. Amanjeda Sport Couture kollektsiooni inspiratsiooniallikaks on meri ja purjekad. Ühelt poolt rahulikud summutatud laevateki ja mere toonid – valge, puiduhall ja sügav sinine, teisalt spinnakerpurjede säravad koloriidid,» kirjeldab kollektsiooni disainer Katrin Kuldma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles