Kas postitants on striptiis või sport? See video näitab tõde

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis videost

Itaalia režissöör Francesco Calabrese, kes on tuntud atmosfääriliste lühifilmide looja, avaldas uue filmi «Spin Dreams», mis näitab postitantsu tõelist olemust.

«Postitants on oma tagasihoidlikest juurtest välja kasvanud populaarseks treeninguks ja organiseeritud võistlusspordiks. Nüüd räägitakse isegi sellest, kas see võiks olla Olümpia ala. Seevastu popkultuuris alandatakse postitantsu staatus läbi kujundite ikka veel provokatiivseks ilualaks,» selgitas Calabrese väljaandele Nowness.

«Postitantsijat ei nähta sportlasena vaid pigem kalendritüdruku või seksuaalse fantaasiana. Ma tahtsin näidata, et see on vaid üks osa tervest loost. Samal ajal ei olnud mu eesmärgiks selle seksuaalset vormi häbistada, kuid ma tahtsin näidata, millist ohverdamist, pühendumust ja kindlameelsust on vaja selleks, et postitantsijana hinnatud võistlejaks saada,» lisas ta.

Lühifilmis astub üles sportlane, kes tõdeb, et on tõesti postitantsijaid, kes teevad seda meeste silmailuks ja raha teenimiseks. Tema aga mitte. Tema teeb seda vaid iseendale. 

Vaata filmi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles