Väikesed asjad, mida mehed naise juures alati märkavad

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Kas sa arvasid, et ainult naised on tähelepanelikud ja mehed käivad ringi kinnisilmi? Siis sa eksid, ka mehed panevad mõnd väikest asja peaaegu alati tähele. 

  1. Kui oled juuksurist tulles poole lühemate juustega. See on juba vana nali, et mehed ei saa aru, kui naine on juuksuris käinud. Tõenäoliselt märkab ta siiski, kui oled pikad juuksed maha lõiganud või su juuksed on üleöö rohelised või lokkis.
  2. Kui altkulmu naerad, kuigi mõtlesid olla pahane. Su mees teeb mingi tobeda nalja ja sa lihtsalt ei suuda naeratust peita.
  3. Kui sa ei kanna rinnahoidjat. Mehed lihtsalt tunnevad seda, nad ei pea isegi vaatama.
  4. Kui vaatad meest heakskiitva pilguga. Oletame, et ta on teinud midagi armsat või head, siis võib uhkust ja armastust naise näost välja lugeda.
  5. Kui kannad uut pesu. Ta ei pruugi teada kõiki asju, mis su riidekapis on, aga ta teab üsna täpselt, milline on su pesu.
  6. Kui mäletad väikeseid asju, mida mees on sulle rääkinud. See on alati tore, kui sa tead, et keegi pöörab sulle päriselt tähelepanu ja kuulab.
  7. Kui saad aru, et mehel on raske päev, isegi kui ta sellest rääkida ei taha. See on märk heast suhtest.
  8. Kui sind midagi väga häirib, isegi kui sa oled vait.
  9. Kui otsid tema kätt, et koos käest kinni käia.  

(Cosmopolitan

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles