Vajad motivatsiooni? Naine kaotas kuue lihtsa reegliga pea 60 kilogrammi

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kassidy Linde
Kassidy Linde Foto: Ekraanitõmmis Instagramist

Kassidy Linde avastas, et nii ei saa enam edasi minna ja otsustas oma elu muuta. Praeguseks on naine kaotanud ligi poole oma kehakaalust ja õpib personaaltreeneri ametit. Loe lähemalt, mida naine tegi, et soovitud tulemuseni jõuda. 

Noore ema Kassidy Linde’i enesekindlus sai ränga hoobi, kui ta raseduse ajal ligi 118 kilogrammi kaalus. «Ma vaatasin peeglisse ja ma ei näinud mitte midagi ilusat,» ütles naine. Samas ei kaotanud ta lootust. Pärast sünnitust otsustas ta teha positiivse muutuse, et olla oma tütre jaoks keegi, kellele saab alt üles vaadata ning eeskujuks olla.

Ta alustas oma pooleteise aasta pikkust teekonda, mille tulemusel ta kaotas ligi poole oma kehakaalust ehk 59 kilogrammi. Nüüd õpib ta isegi personaaltreeneriks ning tal on palju fänne ja pöidlahoidjaid.  

Siin on Kassidy kuus reeglit, millega saavad kõik hakkama.

  1. Joo palju vett. Kassidy ütles, et ühel hetkel lõpetas ta vabanduste otsimise ja hakkas iga päev hulganisti vett jooma. Naine tunnistas, et enamasti isegi üle kolme liitri päevas.
  2. Dieet peab olema võimalikult lihtne. Linde sööb kana, tuunikala, kalkunit, juurvilju, puuvilju ja täisteratooteid, aga talle ei meeldi seda kutsuda dieediks. Ta ütleb, et see on elustiil, mida ta harrastab ja isegi, kui ta libastub, siis tuleb hiljem rajale tagasi saada.
  3. Ta ei loe kaloreid. Üllataval kombel ei mõõda ta oma toidukoguseid, vaid sööb tervislikult ja nii palju, kui ta tunneb, et ta keha vajab. Ta leiab, et kalorite lugemine tekitaks liigset stressi, kuigi annaks ilmselt kiiremaid tulemusi. 
  4. Ta valmistab oma toidud igaks nädalaks ette. Toit on Linde’i jaoks kütus ja tema jaoks sobib kõige paremini see, kui ta igal pühapäevaõhtul oma toidud järgmiseks nädalaks valmis teeb.
  5. Ta peab oma režiimist kinni. Isegi kui ta tunneb, et ei taha üldse jõusaali minna, siis ta sunnib ennast pidama kinni oma lubadusest käia viis korda nädalas trennis. Ta ütleb, et tulemused on kõige suuremaks motivaatoriks ja mingil hetkel saab trennist sõltuvus. «Mõnel päeval ei taha sa kindlasti trenni minna, aga mine ikkagi. Need päevad loevadki kõige rohkem,» julgustab naine.
  6. Kirjuta üles oma edusammud. Noor ema peab visuaalset päevikut, mis on täiesti avalik. Ta ütleb, et Instagram on suureks abiks, kui on vaja leida motivatsiooni, et edasi minna. «Minu jälgijad motiveerivad mind ja mina neid. Kui sa oled tuhandete inimeste ees nii avatud ja haavatav, siis sa lihtsalt ei taha alla anda ja annad endast kõik,» räägib Linde.    
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles