Postimehe nädalahoroskoop 15.-21. aprill

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Kevad on täies hoos! Vaata lähemalt, mida toob sulle algav nädal. 

Jäär

21. märts – 19. aprill

Küllap tuleb pühadenädalavahetus üllatuste ja seikluste rohke. Paigal püsida ei malda sa kohe kuidagi, vajad närvikõdi, uudsust ja vaheldust. Naudid võimalust midagi uut avastada ja asju tavapärasest erinevalt teha. Uus töönädal seevastu toob kaasa rahuliku ja asjaliku meeleolu, suudad keskendunult töösse süveneda.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Sul tuleb olla hästi tähelepanelik. Asjad ei pruugi plaanipäraselt sujuda, mingid kokku lepitud kohtumised võivad ununeda või antud lubadused meelest minna. Oma asju tuleb hoolega hoida, sest on oht midagi ära kaotada. Neljapäeval-reedel energiatase tõuseb, suureneb tahe tegutseda ja ennast maksma panna.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Nädala põhiteemaks on suhted. Ehkki pühadeaegsed üritused toovad uusi kohtumisi põnevate inimestega, kelle ebatavalised mõttekäigud sind kaasa haaravad, on kõige tähtsamal kohal siiski need suhted, mis ajas kaua vastu pidanud. Hellita oma partnerit tähelepanuga, väärtusta kõike seda, mis teid seob.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Ka nädalavahetusel kisuvad mõtted töö juurde – ootamatult võib tekkida häid ideid karjääri edendamiseks. Võimalik on seegi, et üks pühadeüritustel kohatud isik sulle huvitava tööpakkumise teeb. Uuel töönädalal tegutsed järjekindlalt ja pühendunult, täidad oma tööülesandeid ülima püüdlikkusega.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Nädalavahetus sobib ideaalselt väljasõiduks või ka pikema reisi alustamiseks. Seda juhul, kui otsid põnevust ja seiklusi, tahad kogeda midagi uut ja erutavat. Kogu periood sobib suurepäraselt õppimiseks ja enesetäiendamiseks, eriti palju edasiviivaid ideid võid saada välismaistelt asjatundjatelt.

Neitsi

23. august – 22. september

Perioodi algul hoia rahaasjadel silm peal. Tahtmine midagi suurt ja ilusat osta võib sind tabada äkitselt, kui aga käigu mõtlematult teed, võid pärast siiski kahetseda. Mida päev edasi, seda lihtsam on mõistuspäraselt ja tasakaalukalt tegutseda. Võimalik, et saad teha hea investeeringu koduga seoses.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Laupäeval-pühapäeval valdab sind ilmselt elevus ja rahutus. Olgu ilm milline iganes, sinu südames on kevad! Aeg võib tuua ootamatuid kohtumisi, mis su südame lausa pekslema panevad. Ent elevus raugeb pea – küllap saad siiski aru, et parimad kaaslased on need, kes juba ammu truult su kõrval seisavad.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Oled valmis oma elustiilis kannapöördeid tegema, uusi põnevaid dieete või treeninguid alustama, sest tervise edendamine tundub sulle vägagi oluline. Proovida võid mõndagi, ilmselt saab aga nädala jooksul selgeks, millise päevakava juurde pikemaks pidama jääda otsustad. Äriasjus võib häid võimalusi tekkida.

Ambur

22. november – 21. detsember

Nädalavahetus on lausa loodud selleks, et end täiega välja elada saaksid. Niisiis võta elult, mis võtta annab, näiteks tantsi hommikuni ja põõna pärast poole päevani. Või siis võta hoopiski ette seiklusrikas matk. Kui oled sobival viisil puhanud, on uuel töönädalal küllaga energiat selleks, et keskendunult tööd murda.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Eelnevad nädalad on ilmselt olnud pingelised, nüüd saad ehk kergemalt hingata. Luba endale puhkust, pühendu eelkõige kodule. Oma igapäevasele keskkonnale uue ilme andmine, koduste ümberkorralduste tegemine võib olla sulle meeldivaks lõõgastuseks. Kui aga vajad passiivsemat puhkust, siis võta seda. Süümepiinadeta!

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Sobiv aeg uute teadmiste kogumiseks, näiteks mõnel koolitusel osalemiseks. Küllap on sul vanemaealisi, tarku ja elukogenud sõpru. Kui abi ja nõu vajad, pöördu just nende poole. Nemad juba oskavad sulle toeks olla ja kindlustunnet pakkuda, vajadusel sind rahustada ja lohutada.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Võib avaneda uusi põnevaid raha teenimise võimalusi, ent lähemal uurimisel võib selguda, et need on liiga riskantsed. Millegi uue alustamiseks – eriti uisapäisa! – ei ole aeg kuigi hea. Tasub keskenduda pigem sellele tööle, millega oled varem alustanud, rahulikult ja süsteemselt oma eesmärkide suunas rühkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles