Ekspert paljastab viis strateegiat, millega oma abielu tugevdada

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Abiellumine on imeline võimalus, kuidas oma armastust pere ja sõprade seltsis tähistada. Tõeline töö algab siis, kui pidu lõppeb. Ekspert annab nõu, kuidas ehitada üles tugevat suhet. 

New Yorgis elav suhtenõustaja ja armuekspert Rachel Sussman paljastab viis strateegiat, mille abil suhet tugevamaks muuta.

  1. Tehke üksteisele väikeseid heategusid. Osta talle koju tulles tema lemmikmagustoitu või üllata teda kohviga. Sellised väikesed asjad näitavad, et sa hoolid ja mõtled temast.
  2. Anna endast parim. Kui paar on pikka aega koos olnud, siis võetakse teineteist enesestmõistetavana. Sussman ütleb, et ta tuletab tihti paaridele meelde, et oma kaaslast peab hoidma ja armastama. Täpselt nii nagu sa armastad oma tööd ja ei taha, et sind vallandataks, siis sa pead endast iga päev parima andma.
  3. Anna oma kaaslasele teada, kus sa oled, kui plaanid õhtul välja minna. Sõbrad ja muud tegevused väljaspool suhet on olulised, aga sa ei saa oma partnerit sellest kõigest välja jätta. Kui üks teist läheb õhtul välja, siis tal tuleb endast märku anda kas või lihtsa sõnumiga, et «ma igatsen sind» või «ma loodan, et sul kõik hästi, tulen südaöö paiku.»
  4. Austa oma partneri arvamust. Paaridel võivad olla erinevad arvamused, aga seda peab austama.
  5. Otsige abi, kui teil on raske. Asi on lihtne: kui teil on keerulised ajad ja te ei lahenda oma probleeme või ei oska neid lahendada, siis läheb järjest keerulisemaks. Sussman soovitab minna nõustaja juurde, kes aitab teil probleemides selgusele jõuda ja saate targemana edasi minna.

(Business Insider)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles