Kuus põhjust, miks meestele meeldivad kurvikamad naised

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: xposurephotos.com / Scanpix

Miks meeldivad meestele kurvikamad naised? See ei ole trend, vaid sellel on ka teaduslikumad põhjused. 

Loomulikult ei saa siin rääkida kõikide meeste maitsemeele eest, aga üldiselt meeldivad meestele kurvikamad naised. Jah, neile meeldib ka vaadata, kuidas modellid moelaval kõnnivad, aga kui asi puudutab omale naise valimises, siis eelistatakse normaalse kehaehitusega terved naisi. BoldSky vahendab kuus põhjust, miks meestele meeldivad kurvikamad naised.

  • Uuringute järgi kogevad mehed teatud adrenaliinisööstu, kui nad on kurvikama naise läheduses.
  • Teine uuring tõi välja, et terved ja füüsiliselt aktiivsed mehel eelistavad kurvikaid naisi kõhnadele. Lisaks toodi välja, et mehed, kes eelistavad ülikõhnasid naisi on liigselt meediast mõjutatud ja materialistlikumad.
  • Kaheksa meest kümnest eelistavad pigem kurvikad naist kui ülipeenikest ning enamik neist ütlesid avameelselt, et kurvidega naised on atraktiivsemad. Mehed, kes uuringus osalesid oli vanuses 20 kuni 50.

    BY VICTORIA JANASHVILI / CATERS NEWS - (PICTURED: Marina Bulatkina)
    /Caters News Agency

  • Lisaks on teada, et meeste silmis on kurvikamad naised sobivamad paarilised just järeltulijate ilmale toomiseks. Kurvid on justkui viljakuse sümbol.
  • Ühes uuringus analüüsiti mehe aju tegevust, kui talle näidati kurvikate ja ülikõhnade naiste pilte ning üllataval kombel oli mehe aju aktiivsem just siis, kui talle näidati kurvikaid naisi.
  • Kõik naised on ilusad ja uuringud tõestavad, et ole mõtet näiteks meeste nimel pingutada sellepärast, et kaalust alla võtta. Nälgimine ja dieedid rikuvad naise ilu.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles