Viis reeglit, mida järgida, kui tahad saada tugevamaks

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Mida tugevam sa oled, seda parem on sul trenni teha ja seda kergemini tuled toime igapäevaeluga. Su liigutused muutuvad efektiivsemaks ja sa jaksad rohkem. 

Tulemused ei tule ainult õige toitumise ja raskuste tõstmisega, vahendab Bustle. Siin on viis nippi, mida jälgida, kui tahad saada tugevamaks.

  1. Tehnika. See on kõige olulisem. Ära kunagi ohverda tehnikat raskemate hantlite või kangi nimel. Kui sa ei tea algtõdesid, korralikku kehaasendit ja põhitehnikaid, siis sa võid ennast vigastada ning trennist ei ole siis üldse kasu.
  2. ABC. Instagram on täis erinevaid harjutusi, mis nõuavad sinult samaaegselt koordinatsiooni, tasakaalu, jõudu ja vastupidavust, aga Bustle’i eksperdid soovitavad teha kõige klassikalisemaid harjutusi: kükid, väljaasted, kätekõverdused ja nõnda edasi. Niinimetatud vanakooliharjutused on parimad.
  3. Ära karda suuri raskusi. Suured raskused ei tee naist suureks või jämedaks. See müüt on juba ammu ümber lükatud.
  4. Rutiin. Pane täpselt paika mitu korda nädalas ja mis trenni sa teed ning hoia sellest kinni. Nii saad ka mõõta oma tulemusi.
  5. Ära jää mugavusstsooni. Kui sa teed kogu aeg sama asja, siis sa ei näe tulemusi. Esita endale väljakutseid. Tee iga kord paar kordust rohkem või tee sama harjutust natukene raskemate hantlitega ja nõnda edasi. Sa pead suruma läbi sellest punktist, kui sa tunned, et sul on mugav ja rohkem sa ei jaksa. Tegelikult oled sa alati rohkemaks võimeline, kui sa ise arvad.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles