Meestele: viis lihtsat asja, mida naised tahavad, et te teaksite (1)

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Ole sa Veenuselt, Marsilt või Paidest, ikka võib su meeltes mõlkuda sajanditevanune küsimus: «Mida naised tahavad?»

Väljaandes Good Men Project on asi tehtud puust ja punaseks. Siin on viis tõde, mida iga mees võiks naistele lähenedes teada.

  1. Enesekindlus on seksikas. Nii lihtsalt on ja naisi tõmbab selle poole. Kui sa ei tunne end enesekindlalt, pole sa kohe kindlasti üksinda, kuid on lihtsaid viise, kuidas enesekindlust tõsta. Pole raske värskendada garderoobi ja soengut, natuke rohkem võtab aega eneseanalüüs – oled sa valmis deitima? Millised koormad on sul eelmistest suhetest kaasas? Mida sa otsid? Kes sa oled? Ning edasi vaid harjuta – otsi silmsidet, leia uusi tutvusi, suhtle!
  2. Pööra tähelepanu. Meile meeldib, kui meid ära kuulatakse. Mida naine ütleb? Õpi aktiivselt kuulama ning avatult suhtlema. Küsi avatud küsimusi ning jäta vastused meelde. Leia ühised jututeemad.
  3. Õpi keel selgeks. Ja siin peame me silmas universaalset keelt – kehakeelt. Naised on kehakeeles nii osavad, et teinekord annavad endast rohkem ära kui isegi aru saavad. Lihtne ABC: naeratus tähendab, et naine on valmis suhtlema. Kui ta pidevalt sinu suunas vaatab, on ta sinust huvitatud. Sinu suunas keha kallutamine – ta tahab teada rohkem sellest, mida sa räägid. Ja muidugi - ei tähendab ei.
  4. Ole huvitav. Muidugi sa juba oledki huvitav, kuid ehk vajad sa natuke praktikat, et osata end naistele õigesti avada. Kui sa oled humoorikas, võtad asju vabalt ning enesekindlalt, muutud sa tema jaoks huvitavamaks. Mõtle, mis on see, mis teeb sind unikaalseks? Millised on lõbusad lood sinu elust, mis näitavad su kogemusi ja iseloomu, kuid on vahvad jagada?
  5. Naised armastavad härrasmeest. Jah, tugevad, enesekindlad ja küpsed naised oskavad härrasmehi hinnata. On võimalik käituda härrasmehelikult, kuid samal ajal mitte olla šovinistlik ja üleolev. See, kui sa hoiad talle ust lahti, ütled aitäh ja palun ning (kokkuleppel) maksad restoraniarve, näitab, et sa austad teda ja oled viisakas.

Mis aga kõige olulisem: ole sina ise. Ära teeskle kutti, kes sa tegelikult pole või kes sa arvad, et ta tahab, et sa oleks. Lõppeks sa tahad ju talle meeldina iseendana.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles