Maailmakuulsate brändide heaks töötanud stilist avas Tartus oma salongi

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ruslan Varavin
Ruslan Varavin Foto: Gabriela Liivamägi

Tartus Aparaaditehases avas uksed kontseptuaalne juuksestuudio KÄÄR, mille asutajaks on stilist Ruslan Varavin, kelle kogemustepagasisse kuulub pikaaegne töö tuntud brändide nagu Tigi Haircare ja Rich Haircare juures.

Ruslan Varavini sõnul küpses päris oma stuudio asutamise idee juba mõnda aega, kuid lõpliku tõuke selleks andis just ideaalse asukoha leidmine. «Aparaaditehase mõnus atmosfäär andis tõuke oma juuksestuudio avamiseks. Mind on alati inspireerinud muusika, mood, arhitektuur ja fotograafia. Seda kõike leidub Aparaaditehases küllaga, mis teeb sellest ideaalse keskkonna absoluutselt iga valdkonna loomeinimesele,» rääkis ta.

Ruslan Varavin
Ruslan Varavin Foto: Gabriela Liivamägi

KÄÄRi stuudio startis oma värske imagokollektsiooniga, mis kombineerib õrna ilu ja ägeda isikupära, mida muidu üksteisele sageli vastandatakse. «Minu kollektsiooni idee on näidata, et ka pehme ja pastelne saab olla äge ja ka underground saab olla ilus,» iseloomustas Varavin kollektsiooni. Stuudio fookuseks on pakkuda just ajaga kaasas käivaid, isikupäraseid ja tugevaid lõikuskontseptsioone.

Foto: Ruslan Varavin

Ruslan Varavin on töötanud üle kümne aasta Tigi Haircare’i Baltikumi koolitajana ja olnud viis viimast aastat ka Rich Haircare’i kunstiline juht, kus tegeles brändi imago kujundamisega. Muuhulgas on ta töötanud vanemstilisti ja juhatajana Salon+ salgongis ja viinud läbi koolitusi üle maailma.

Foto: Ruslan Varavin

Käär asub Aparaaditehase uues äsja renoveeritud osas koos erinevate restoranide, disainistuudiote ja elustiilipoodidega. Sel nädalal, 25.-30. aprillil toimub keskuses avamisnädal, mille raames leiavad aset mitmed üritused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles