Kümme lugu, mida sa peaksid kallimale rääkima

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Te olete paar, te moodustate terviku ning te läbite elus koos kõiki võtmesündmusi. Kahjuks aga kipuvad inimesed aja möödudes pisidetaile unustama ning samuti ei pruugi sa teada, kuidas mõni juhtum tema vaatenurgast paistis. Seetõttu on oluline, et te hoiaksite oma suhtelood elus ning neid aeg-ajalt üksteisele meenutaksite.

Female First annab nõu, millised võiksid olla need lood, mida teineteisele ikka ja jälle rääkida.

Lugu sellest, kuidas te kohtusite. Ehk oli see aastaid tagasi, aga alati on hea meenutada, kuidas te panite teineteist tundma ning omavahel jagada toonaseid aimdusi, mis viitasid, et te jääte kauaks ajaks kokku.

Lugu teie esimesest kohtingust. Isegi, kui see möödus õudselt – oluline on sellele tagasi vaadata ja naerda, sest see ei takistanud teid kokku jäämast.

Lugu teie esimesest suudlusest. Meenutage ärevust ja erutust, kui teie huuled esimest korda kokku puutusid. Mõtle, kui õnnelik sa oled, et saad teda praegu alati suudelda, kui seda soovid.

Lugu teie esimesest ööst. Oli see põrutav elamus või kohmetu kogemus? Igal juhul pidite te selle läbi tegema, et jõuda harmooniani, mis valitseb teie vahel praegu.

Lugu pealkirjaga «Ma armastan sind». Suutsid sa seda kõhklemata öelda või kaasnes sellega paras segadus? Kas te ütlesite seda teineteisele samal ajal või läks kummalgi natuke kauem aega, et armuda?

Lugu sellest, kuidas te vanematega kohtusite. Esmase hea mulje loomise ihalus, arusaamatused, väikesed valged valed, et plusspunkte koguda, punastamised... Ja kuidas te kõik olete nüüdseks pereks kasvanud.

Lugu sellest, kuidas te kokku kolisite. Pidevalt samas voodis magamine, sisekujundusvaidlused, vannitoaharjumuste läbirääkimised, igas toas seksimine. Mõnikord on kerge unustada, kui pika tee te olete tulnud.

Teie esimese tüli lugu. Ja kui kohutav oli see tunne, et te pole teineteise vastu head. Ning mis põhjusel? Praegu tagasi vaadates tundub see naeruväärne!

Teie kihlumise lugu. Veelgi sügavam pühendumine. Päev, mil te mõlemad leppisite kokku, et te olete selles ühiselt ja alatiseks.

Teie pulmapäeva lugu. Ärevus, teineteise jällenägemine vaid pärast üht lahus veedetud ööd, lubadused, mis te teineteisele tol päeval andsite...

Hoidke neid lugusid elus, sest vaid teie olete need, kes saavad neid jutustada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles