Kuulsad naised, kes kannavad tihti parukaid

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katy Perry värske foto uue parukaga.
Katy Perry värske foto uue parukaga. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Staarid näevad punasel vaibal alati väga moekad välja ja otsivad üha uusi võimalusi, kuidas oma välimust värskendada. Kui vanasti kanti parukat enamasti selleks, et peita kiilanevat pealage, siis tänapäeval on see väga levinud aksessuaar.

Parukaid kannavad sageli ka noored staarid, kel ei ole oma juustega mingeid probleeme. Parukas on vaid võimalus, kuidas oma välimust väga kiiresti muuta ilma, et peaks ette võtma püsiva muutuse ja juukseid rikkuma. The List tutvustab kümmet kuulsust, kellel on parukate kandmise komme kujunenud isikliku eneseväljenduse osaks. 

Kylie Jenner näitab telesaates oma parukakollektsiooni.
Kylie Jenner näitab telesaates oma parukakollektsiooni. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Kylie Jenner. Noor seltskonnatäht Kylie on parukate vahetamisega väga julge. Ta on kandnud nii poisipäid kui kõrgeid hobusesabasid, lühikesi bobe ja kõikvõimalikke eredaid värvitoone. Neiu stilist Tokyo Styles on öelnud, et Kylie sai parukate kandmiseks inspiratsiooni Instagramist.

Kim Kardashian kandis Fergie muusikavideos "MILF" blondi parukat.
Kim Kardashian kandis Fergie muusikavideos "MILF" blondi parukat. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Kim Kardashian West. Noore õe jälgedes käiv Kim laenab vahel Kylie stilisti ja on samuti valmis katsetama erinevaid stiile. Möödunud aastal nähti teda pikkade blondide juustega ja kõik arvasid, et Kim on uuesti juukseid värvinud Tegelikult kandis ta parukat.

Rihanna.
Rihanna. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Rihanna. Stilist Tokyo Stylez’il on hämmastav klientuur. Ka Rihannale meeldib kanda tema parukaid, sest Stylez on staaride meelest väga andekas ja loominguline. 

Nicki Minaj.
Nicki Minaj. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Nicki Minaj. Nicki alustas oma karjääri kandes väga silmatorkavaid ja värvilisi parukaid. Eriline välimus tõi talle palju tähelepanu ja lõi teatava isikliku stiili, mis nüüdseks on palju muutunud. Kuigi Nicki on nüüd end vahel näidanud ka ilma parukata, tegi stilist Oscar James talle igapäevaseks kandmiseks tumedate juukseotstega blondi paruka, mis peaks olema veidi loomulikum ja tagasihoidlikum. 

Katy Perry.
Katy Perry. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Katy Perry. Fännid ei saanud aasta alguses aru, kuidas saab Katy Perry oma välimust nii sageli muuta, sest ta sattus kaamerate ette iga kord eri värvi juustega. Stilist Shon Hyungsun tunnistas, et Katy paneb teda pidevalt loominguliselt proovile, sest kuigi naise parukad on väga erilist värvi, peavad need punasel vaibal siiski loomulikud välja nägema. 

Dolly Parton oma kodus parukate keskel.
Dolly Parton oma kodus parukate keskel. Foto: Personalities/©2005 Credit:TopFoto

Dolly Parton. Punasel vaibal paruka kandmise trend ei ole ju tegelikult midagi uut, kui mõelda, et Dolly Parton on teinud seda aastaid. Tema hakkas aga parukaid kandma tõepoolest seetõttu, et ta loomulikud juuksed olid pidevast värvimisest ja soengute tegemistest niivõrd kahjustatud. Dolly signatuursoengu tegemine läks järjest keerulisemaks ja tüütumaks, parukas lahendas selle probleemi imehästi. Kui noored proovivad erinevaid stiile, on tema jäänud endale kindlaks. 

Sia esinemas saates "Saturday Night Live".
Sia esinemas saates "Saturday Night Live". Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Sia. Lauljanna Sia kannab parukaid privaatsuse pärast, sest talle ei meeldi oma nägu näidata. Enamasti katavad ta parukad ära pea terve näo, jättes vaid suu laulmiseks välja. 

Lady Gaga.
Lady Gaga. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Lady Gaga. Kuigi Lady Gaga on suisa tuntud erilise välimuse poolest, on vähem tuntud põhjus, miks ta parukaid kannab. Nimelt on lauljanna tunnistanud, et parukad annavad talle turvatunde, eriti rasketel aegadel. Parukate ja paksu meigiga varjab ta oma oma valu. 

Keke Palmer.
Keke Palmer. Foto: Chris Pizzello/AP

Keke Palmer. Keke muudab oma välimust koguni iga nädal. Tema jaoks on see võimalus, kuidas näidata oma avatud iseloomu ja väljendusjulgust. 

Zendaya.
Zendaya. Foto: Evan Agostini/AP

Zendaya. Zendaya on valinud omale parukaid selle järgi, kuidas punasel vaibal võimalikult stiilne välja näha. Kord kirjutas ta Instagrami, et liiga paljud lähevad endast välja selle pärast, et ta oma soengut nii palju muudab ja tunnistas üles, et kannab parukaid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles