Algas Eesti Blogiauhindade hääletus

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

1. mail avati Eesti Blogiauhindade hääletus. Kokku kandideerib tänavu 15 kategoorias 278 blogi. Esimesel päeval andis blogijatele oma hääle üle 4000 inimese. Praeguseks on hääli kogunenud juba üle 6000.

Ligi 300 Eesti blogijat ootavad lugejate hääli. 

Oma hääle saab anda igas kategoorias, kuid võib jätta ka hääletamata kui blogidega antud kategoorias üldse kursis ei ole. «Kindlasti on neid, kes näiteks fotoblogisid ei jälgi või ei huvita neid toiduteemad, kolmandat ei paelu võib-olla sisustus ja käsitööteemad, samas on nad aga spordiblogidele kaasaelajad,» kommenteeris ürituse peakorraldaja Mari-Leen Albers.

Eesti blogiauhindu hakati taasjagama kolm suve tagasi. Esimesel aastal oli hääletajaid kokku 12 901, teisel aastal 18 333. «Tänavu loodaks selle 30 tuhande piiri ikkagi kätte saada,“» lisas Albers. Ühelt IP aadressilt saab hääletada kuni viis korda.

Hääletada saab siin.

Auhinnasadu leiab aset 10. juunil Trattoria Massimos, kuhu saavad blogijatele kaasa elama minna kõik huvilised. Sissepääs on tasuta, aga üllatusi jagub kõigile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles