Kuidas tunda ennast voodis enesekindlalt nagu seksijumalanna?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Camera Press / Vida Press

Kui sa oled linade vahel natukene häbelik, siis loe edasi ja saad teada, kuidas lõpetada väikeste asjade pärast muretsemine ja keskenduda sellele, mis on oluline. 

  1. Proovi süüa tervislikult. Ei, mitte sellepärast, et sa oleksid paks, vaid selleks, et sa tunneksid ennast oma kehas hästi. Enamik inimesi häbenevad enda keha just seetõttu, et nad arvavad, et on liiga paksud. Kui sa annad oma kehale värskeid juurvilju ja puuvilju ning sööd enamik aega tervislikult, siis su enesekindlus oma keha osas kasvab.
  2. Ära unusta, et hingeelu loeb ka. Proovi rohkem keskenduda sellele, mida sa parajasti partneriga voodis olles tunned. Sule silmad ja keskendu sellele hetkele.
  3. Regulaarsed orgasmid vähendavad stressi. Seks leevendab stressi ja mida vähem on sul stressi, seda nauditavamaks kogu akt muutub.
  4. Kirjuta üles kõik komplimendid, mida partner on sulle sinu keha kohta öelnud. Uuringutest on selgunud, et 27 protsenti naistest väldib seksi, sest nad tunnevad ennast ebakindlalt. Niisiis, tuleta meelde ja kirjuta üles kõik korrad, kui su partner on su keha kiitnud.
  5. Ignoreeri sotsiaalmeediat. Inimesed panevad alati endast kõige parema pildi üles, mis ei pruugi ei olla tegelikkus. Kui sa vaatad liiga palju teiste inimeste pilte ja mõtled kadedusega nende peale, siis sa keskendud kogu oma energia hoopis valesse kohta.
  6. Lõpeta iseenda kritiseerimine. Su partneri ei näe sind kunagi nii negatiivsetes toonides, kui sa ise seda teed. Tema näeb tõenäoliselt ilusat naist, keda ta väga armastab ja kelle alasti keha ta naudib.
  7. Trenn on suure seksiisu võtmeks. Kui sa oled vormis, siis sa tahad rohkem seksida, sest sul on palju energiat ja sa oled vastupidav. Isegi orgasmid peaksid olema võimsamad kui muidu. Sa ei pea selleks minema jõusaali, sest seks ise on ka kerge treeningu eest.
  8. Tunnusta ennast, kui sa muutud enesekindlamaks. Kui sul ei ole enam probleemi ennast alasti võtta, siis ära karda ennast premeerida. Osta endale kaunis pesu ja demonstreeri seda partnerile. Teie seksielu saab sisse täiesti uue hoo. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles