Eesti mehed räägivad: kas naisel sobib ise mees välja kutsuda? (1)

, vabakutseline kirjutaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Vabakutseline kirjutaja Lara viis läbi eksperimendi ning püüdis endale traditsioonilisel viisil «tänavalt» kohtingukaaslast leida. Loe tema läbikukkunud katsest siit! Küsisime ka eesti meestelt, mida nemad arvavad: kas Laral lihtsalt ei vedanud või ongi natuke imelik, kui naine ise tutvust sobitab?

Martin, 27, IT-spetsialist: «Mis vahet sel on, kes esimese sammu teeb, kas mees või naine? Oluline on, et oleks omavaheline tõmme. Mulle meeldivad enesekindlad naised, ning minu arvates on isegi seksikas, kui naine mulle kohtumiseks ettepaneku teeb. Me ei ela enam keskajal, kus ühiskonnanormid on kindlalt piiritletud. Lisaks arvan, et nii mõnigi kooselu jääks sündimata, kui naine alati mehepoolset initsiatiivi ootama jääks.»

Voldemar, 62, insener: «Olen lesk, abikaasa suri 15 aastat tagasi. Mul on uus elukaaslane, aga abiellunud ma temaga seni pole. Olen oma arvamust selles osas muutnud ning püüdnud ajaga kaasa minna.

Kohtusin oma uue elukaaslasega reisil olles, olime ühes grupis, ning hiljem koju naastes tegin talle ettepaneku uuesti kohtumiseks. Minu arvates on iseenesestmõistetav, et mees naisele kas siis kohtumiseks või hiljem kooseluks-abieluks ettepaneku teeb. Nii on alati olnud ja minu arvates võiks nii jäädagi!»

Jaan, 42, väikefirma juht: «Ausalt öeldes on mul ükskõik, kes ja kuidas kokku saab, peaasi, et inimesed õnnelikud oleksid. Olen selles osas liberaalne ega tee mingit probleemi, kui naine mulle kohtumiseks ettepaneku teeb. Küll aga ei pruugi ma kõiki ettepanekuid aktsepteerida, kui mingil põhjusel tunnen, et asjast midagi välja ei tuleks. Olen tööga väga hõivatud ning niisama ma kellegagi kohtama ei läheks.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles